Ο Πετεβίνος για Ομόνοια, Άντερλεχτ και εισιτήρια (ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Ράδιο Πρώτο ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ομόνοιας αλλά και τον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο 45λεπτο, είχαμε 11 τελικές προσπάθειες μόλις 1 η Ομόνοια, ρίξαμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο μέρος, φυσιολογικό φαινόμενο αλλά ευτυχώς που δεν μας στοίχησε. Το ζητούμενο ήταν η νίκη, τέλος καλά

όλα καλά, ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση στην 1η θέση και μπαίνουμε σε θέση οδηγού στα πλέι-οφ».

Για τον αγώνα με της Πέμπτης δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικός στόχος, καμιά άλλη Κυπριακή ομάδα δεν βρέθηκε στην φάση αυτή, είναι δύσκολη η προσπάθεια μας, έχουμε αποδείξει και άλλες φορές πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αγωνιστικές υπερβάσεις και αυτό ευελπιστούμε να κάνουμε και με την Άντερλεχτ».

Για τα εισιτήρια ενόψει Άντερλεχτ απάντησε: «Είναι 3500 τα εισιτήρια για την Βόρεια, στις υπόλοιπες κερκίδες δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια πέραν από μερικά στην Δυτική Πάνω Διάζωμα. Θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου φέτος. Ο κόσμος στέλνει το μήνυμα ενόψει τα Άντερλεχτ, είμαστε το αουτσάιντερ, παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε την δική μας δυναμική και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον Μπερτόλιο και τις απουσίες είπε: «Δύσκολο να προλάβει ο Μπερτόλιο από την στιγμή που δεν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ακόμα. Εκτός είναι επίσης ο Βινίσιους, ο τιμωρημένος Σωτηρίου και ο Κάνιας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα