Ο Οργανισμός Νεολαίας έδωσε φως στα νέα του προγράμματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή ΘΟΚ, η εκδήλωση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου με τίτλο «Lights ON», παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, αξιωματούχων του κράτους, οργανώσεων νεολαίας και πλήθος νέων.

Με το σύνθημα «Με σένα, για σένα» και μέσα από μια

πολυδιάστατη εκδήλωση, ο ΟΝΕΚ παρουσίασε τη νέα του εικόνα και τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα που σχεδιάστηκαν για τους νέους της Κύπρου, θέλοντας να καταδείξει σε όλους ότι ανανεώνεται, χαράσσει νέα πορεία, επαναπροσδιορίζει τους στόχους του και εφαρμόζει νέες, σύγχρονες ιδέες και δράσεις, οι οποίες έχουν πάντα ως βασικό αποδέκτη τους νέους της Κύπρου. Επιπρόσθετα, έγινε μνεία στο νέο μοντέλο λειτουργίας του Οργανισμού, ώστε να καταστεί ακόμη πιο ευέλικτος και φιλικός στη νεολαία της Κύπρου, καθώς επίσης και στα μελλοντικά του σχέδια.

Η εκδήλωση περιελάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα ο Πρόεδρος και η Διεύθυνση του ΟΝΕΚ, φώτισαν με τις παρουσιάσεις τους τη νέα εποχή και τους νέους στόχους του Οργανισμού, οι οποίοι ανταποκρίνονται και εστιάζουν άμεσα στις σημερινές ανάγκες των νέων. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΝΕΚ κ. Παναγιώτης Σεντώνας: «Το μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη την ανθοφορία των ικανοτήτων και των ταλέντων των νέων μας για να προχωρήσουν μαχητικά, να κτίσουν τη νέα Κύπρο».

Mε τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: « Όραμα και προσδοκία όλων μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα σίγουρο μέλλον για την Κύπρο μας και οι νέοι μας να έχουν τη στήριξη και τις ευκαιρίες που δικαιούνται για να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους προς όφελος των ιδίων και της κοινωνίας».

Με την παρουσίαση της νέας του εικόνας, ο Οργανισμός Νεολαίας επαναδιατύπωσε τη δέσμευσή του για συνεχή επένδυση στη νεολαία, ώστε να συμβάλει τα μέγιστα με τις ιδέες και δράσεις της, στη χάραξη πολιτικής για θέματα που την αφορούν. Εξάλλου, όραμα του Οργανισμού είναι να διαμορφώνει συνεχώς νέες πολιτικές για την πρόοδο και ευημερία των νέων, όπως επίσης και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα