«Ο Ντικουμάνα έκανε μάγια στην ΑΕΛ»!

Απίστευτοι ισχυρισμοί από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Σίλας, για τα... μάγια που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην κυπριακή ομάδα, Ντικουμάνα, όταν αποχώρησε, τη σεζόν 2009-2010!

Ο παλαίμαχος Πορτογάλος μέσος θυμήθηκε μια ιστορία με τον Αφρικανό, άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ, και ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν ο Ντικουμανά έφυγε, απείλησε πως θα κάνει μάγια, τα οποία... έπιασαν μονάχα σε ένα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε σε μέσο

της πατρίδας του:

«"Φεύγω, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε άλλα παιχνίδια. Θα κάνω macumba και δεν θα κερδίσετε άλλα παιχνίδια”, είπε ο Ντικουμάνα.

Παίζαμε την Ανόρθωση και πριν από το παιχνίδι ο Ντικουμάνα έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γιάπα και του είπε “Σήμερα θα χάσετε με 3-0”!

“Ξεκινάει το παιχνίδι, χάναμε 1-0. Στέλνει μήνυμα ο Ντικουμάνα “Έτσι έπρεπε να ξεκινήσετε”. Χάνουμε με 2-0 και παίρνει τηλέφωνο και λέει “Δεν θα σταματήσει εδώ”.

Μπαίνει και το τρίτο γκολ και στέλνει μήνυμα “Σας προειδοποίησα”.

Το κορυφαίο ήταν στο 4-0, όπου έστειλε μήνυμα “Αυτό ήταν μπόνους”!

Ήταν πολύ αστείο, γιατί μετά ο αντιπρόεδρος μας έδειξε όλα τα μηνύματα. Καταλήξαμε να μην χάσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως είπε, αλλά χάσαμε κάποια, νομίζω ότι ήμασταν όγδοοι.

Την επόμενη σεζόν ήμασταν πρωταθλητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα