«Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Η πρόκριση της Ένωσης επί της Αλκής στο κύπελλο σκόρπισε ενθουσιασμό στο Παραλίμνι, ωστόσο πάντες κρατούν χαμηλά την μπάλα. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί» Γιάννης Αντωνίου εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου, αλλά ξεκαθάρισε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντωνίου:

Για την πρόκριση σε βάρος της Αλκής: «Είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν είναι στόχος μας η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι μεγάλο κίνητρο

για όλους. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ένας δύσκολος στόχος».

Για τα γκολ που πέτυχε: «Αυτό που ζήσαμε χθες με χαροποιεί. Μακάρι να σκοράρω όσο περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, βρήκαμε όμως τα πόδια μας στη συνέχεια. Είμαστε εκεί κοντά και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το παιγνίδι με τον Εθνικό Άσσιας: «Έχουμε ένα σημαντικό παιγνίδι, το τελευταίο της χρονιάς και θα τα δώσουμε όλα. Βλέπουμε κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να τα κερδίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα