Αρχίζουν εργασίες στα πετρόκτιστα κτίρια στην Π.Χρυσοχούς

Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν την πλήρη αποκατάσταση των υφιστάμενων οικοδομών που βρίσκονται εντός του τεμαχίου και έχουν χαρακτηρισθεί ως διατηρητέες.

Το έργο της αποκατάστασης της διατηρητέας οικοδομής και των πετρόκτιστων κτιρίων του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς έχει ανατεθεί στην εταιρεία Αμφιάραος Λτδ.

Την περασμένη Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, υπεγράφη η συμφωνία για την ανάθεση του έργου

αποκατάστασης στην ανάδοχο εταιρεία.

Το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από την έναρξη των εργασιών και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στις €717.000. Από τις εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, επελέγη η συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς πληρούσε τις προϋποθέσεις συμμετοχής και είχε υποβάλει την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Κύριο μέλημα του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς είναι η ανάδειξη της περιοχής μέσα από την αξιοποίηση κάθε ανεκμετάλλευτου χώρου. Μέσα από διαφανείς διαδικασίες, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προκηρύσσει διαγωνισμούς με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών του και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της συνολικής εικόνας της περιοχής. Η προσπάθεια αυτή, η οποία στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών, πρωτίστως έχει αποδέκτες τους ίδιους τους δημότες μας, που δικαιούνται την πόλη που τους αξίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα