Ο Μάρκος Αντώνιος Μελάς στην Περούτζια! (Δηλώσεις)

Μετά τον Γρηγόρη Κάστανο που πήγε στη Γιουβέντους και τον Παναγιώτη Λουκά που αποκτήθηκε από την Αταλάντα, ήρθε η σειρά ενός ακόμα συμπατριώτη μας να κάνει τα δικά του ποδοσφαιρικά όνειρα στην Ιταλία.

Πρόκειται για τον Μάρκο Αντώνιο Μελά, ο οποίος άφησε την Ε.Ν. Παραλιμνίου για λογαριασμό της Περούτζια, η οποία του πρότεινε υποτροφία μέχρι το καλοκαίρι.

Είναι 18 χρονών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ηλικία του, αναγκάζοντας τον Κώστα Καϊάφα να

τον καλέσει τους τελευταίους μήνες στις προπονήσεις της 1ης ομάδας της Ένωσης.

Ο Μάρκος Αντώνιο Μελάς, που ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την Περούτζια, μίλησε στο Sigmalive Sports για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αρχικά μας μίλησε για τον νέο σταθμό της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η τεράστια ευκαιρία. Ήρθα σε μια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, μια ιστορική ομάδα και θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα και θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσω να δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και με πίστεψαν».

Στη συνέχεια μας μίλησε για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον της Περούτζια: «Πριν μερικούς μήνες ήρθα στην Ιταλία για δοκιμαστικά, μετά από σχετική πρόσκληση που δέχθηκα. Πέρασα με επιτυχία τα δοκιμαστικά και μου πρότειναν υποτροφία μέχρι το καλοκαίρι. Δεν μπορούσα να αρνηθώ, αφού σ’ αυτούς τους μήνες έχω τη δυνατότητα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Διατηρούν, μάλιστα, το δικαίωμα να μου προτείνουν συμβόλαιο και αυτό μου δίνει το κίνητρο για να τους πείσω να με κρατήσουν και τα επόμενα χρόνια».

Για το πώς τον υποδέχθηκαν στην ομάδα, μας απάντησε: «Ήταν όλοι φιλικοί μαζί μου, νιώθω ήδη πως βρίσκομαι σε μια νέα οικογένεια. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι εγκαταστάσεις πάρα πολύ καλές και με τη βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου, ευελπιστώ πως θα προσαρμοστώ γρήγορα στα νέα δεδομένα και θα μπορώ να τους δείξω τις ικανότητές μου».

Όσο για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα, ο Μάρκος μας δήλωσε: «Όνειρο μου από μικρό παιδί ήταν να παίξω μπάλα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης. Τώρα που βρίσκομαι στην Ιταλία και στην Περούτζια, θα εκμεταλλευτώ την κάθε προπόνηση, ώστε να έρθω ακόμα πιο κοντά στο να εκπληρώσω το όνειρό μου».

Τέλος, μας μίλησε και για τον Γρηγόρη Κάστανο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Γιουβέντους στην Πεσκάρα: «Μιλήσαμε τηλεφωνικώς πριν έρθω στην Περούτζια. Μου είπε κάποια πράγματα, τα οποία θα με βοηθήσουν κατά την παρουσία μου στην Ιταλία. Είμαστε σε επαφή και όταν βρεθούμε από κοντά, είμαι βέβαιος πως θα μου δώσει τις δικές του συμβουλές μέσα από τη δική του εμπειρία που έχει στη Γιουβέντους».

Keywords
Τυχαία Θέματα