Ο Λακαζέτ της κράτησε το απόλυτο (video)

Η Γουέστ Μπρομ έχανε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, η Άρσεναλ είχε τον Λακαζέτ και κάπως έτσι οι «κανονιέρηδες» διατήρησαν το απόλυτο φέτος στο «Emirates» (2-0).

O πρώτος και βασικός κανόνας στο ποδόσφαιρο, λέει πως αν δεν βάλεις την μπάλα στα δίχτυα, μένεις με τα χέρια αδειανά, όσο καλά κι αν έχεις παίξει. Η Γουέστ Μπρομ στάθηκε εξαιρετικά (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) στο Emirates, έχασε αμέτρητες κλασικές ευκαιρίες, όμως δύο γκολ του Αλεσάντρ Λακαζέτ

έδωσαν στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ την επαγγελματική νίκη με 2-0.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στους «μπάγκις» ο Ροντρίγκες σηκώθηκε και συνέχισε την προσπάθεια μετά από την παράβαση του Μουστάφι, όμως το διαγώνιο σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Λίβερμορ να αστοχεί μετά σε κενή εστία!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του ματς, όταν μετά από εκπληκτική επέμβαση του Φόστερ σε εκτέλεση φάουλ του Σάντσες, ο Λακαζέτ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (20’, 1-0).

Σαν γκολ ήταν και η επέμβαση πάνω στην γραμμή του Μονρεάλ σε καρφωτή κεφαλιά του Ροντρίγκες που πήγαινε καρφί για τα δίχτυα (38’), ενώ η Άρσεναλ σώθηκε ξανά από θαύμα δευτερόλεπτα πριν βγει το ημίχρονο σε φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Τσεχ, στην οποία Μπάρι και Ροντρίγκες απέτυχαν να… φυσήξουν την μπάλα στην κενή εστία.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που χάνει τα γκολ, τα δέχεται. Η Άρσεναλ σοβαρεύτηκε στην επανάληψη, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Τσεχ και με σκόρερ από την λευκή βούλα ξανά τον Λακαζέτ (67’, 2-0), βρήκε μία πολύ δύσκολη νίκη που διατήρησε το απόλυτο εντός έδρας για τη φετινή περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα