Ο ΚΟΑ συγχαίρει την Καρολίνα Πελενδρίτου

Ο ΚΟΑ με ανακοίνωσε της συγχαίρει την Καρολίνα Πελεντρίτου για την μεγάλη επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Η ανακοίνωση:

Η δύο φορές χρυσή Παραολυμπιονίκης μας Καρολίνα Πελενδρίτου πρόσθεσε ακόμη μια μεγάλη διεθνή επιτυχία στο ενεργητικό της.


Η Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο με χρόνο 1:18:60 στους αγώνες που έγιναν στη Φούντσαλ των νησιών

Μαδέϊρας της Πορτογαλίας.

Για την πρωταθλήτρια μας, αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, σε ένα τελικό στον οποίο η συμμετοχή της αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή, λόγω τραυματισμού της στο γόνατο. Η Καρολίνα με το μετάλλιο αυτό συμπλήρωσε τα 15 σε μεγάλες διοργανώσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας, συγχαίρει θερμά την Καρολίνα. Με τις περίλαμπρες επιτυχίες της τιμά την Κύπρο και τον αθλητισμό μας. Η Καρολίνα Πελενδρίτου και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης έδειξε το μεγαλείο της ψυχής και της θέλησης της. Με εντατική προσπάθεια και προετοιμασία, απέδειξε και πάλι, ότι είναι μια αθλήτρια -πρωταθλήτρια διεθνούς ακτινοβολίας.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Καρολίνα Πελενδρίτου. Ο Οργανισμός, της εύχεται ότι καλύτερο και μια εξίσου λαμπρή πορεία και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, όπου στοχεύει να ανεβεί και πάλι στο ψηλότερο βάθρο και να τιμήσει ακόμη μια φορά την Κύπρο.. Τα θερμά συγχαρητήρια του ΚΟΑ στον προπονητή της, στην Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και στην οικογένεια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα