Πετεβίνος: "Δώσαμε αρκετές ευκαιρίες" (ηχητικό)

«Δώσαμε αρκετές ευκαιρίες στους αντιπάλους και να μην δώσουμε άλλο δικαίωμα. Η εξίσωση είναι πολλή απλή, νίκη ίσον πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σχετικά με το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοιας και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς ήταν μια εβδομάδα χωρίς άλλη υποχρέωση και παραμείναμε προσηλωμένοι στο στόχο. Να ολοκληρώσουμε τους κόπους μιας χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο».

Για την πίεση της ομάδας
«Όταν πλησιάζεις σε κάτι μεγάλο είναι φυσιολογικό

να υπάρχει πίεση και άγχος. Ο ΑΠΟΕΛ δεν συμβιβάζεται απέναντι σε στόχους. Διεκδικούμε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Έχουμε την κράση και τις δυνατότητες για να το πετύχουμε. Διαθέτουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε πολλά τέτοια παιχνίδια και γνωρίζουν πώς να τα διαχειριστούν».

Για τους τραυματίες
«Έχουν απομείνει τρία παιχνίδια και σαφώς και δεν θέλουμε να βλέπουμε ποδοσφαιριστές στο ιατρικό δελτίο. Επιπλέον επιλογές οι Βινίσιους και Εφραίμ».

Για τον κόσμο στο αυριανό ντέρμπι
«Μακάρι να είχαμε και άλλα εισιτήρια».

Για τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ που βραβεύτηκαν τέσσερεις ποδοσφαιριστές
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις ατομικές επιδόσεις τους. Είναι ομαδική δουλειά. Σημαντικές βραβεύσεις που προέρχονται από αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Σημαντική αξία στην αναγνώριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα