Οι Ανώνυμoι διακηρύξαν ημέρα τρολαρίσματος κατά του ISIS

Η ομάδα hacker «Ανώνυμoι», ανακοίνωσε ότι η 11η Δεκεμβρίου, θα είναι η ημέρα τρολαρίσματος της τρομοκρατικής οργάνωσης, ISIS.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της εφαρμογής Ghostbin, και αποτελεί συνέχιση της τρέχουσας Ανώνυμης επιχείρηση εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS.

Συγκεκριμένα, οι hackers, ζητούν τη βοήθειά του κόσμου,

αλλά όχι για το τεχνικό κομμάτι: θέλουν να τρολάρουν το ISIS.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τρολάρισμα, θα διεξαχθεί μέσα από το Twitter, το Facebook, το Instagram, και το YouTube.

Επιπλέον, οι ανώνυμοι διοργανώνει διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Το σχέδιο δράσης της ομάδας των hacker, έχει ως στόχο, να αποδείξει πως υπάρχουν περισσότερα άτομα που είναι εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στο Twitter, οι ανώνυμοι, λένε ότι οι υποστηρικτές πρέπει να ανεβάσουν αστείες φωτογραφίες από το ISIS, αναφέροντας ονόματα από γνωστά μέλη του ISIS.

Επιπρόσθετα, οι ανώνυμοi, λέει ότι θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν εικόνες από τράγους, κάνοντας «tag» ονόματα από τα μέλη του ISIS, χρησιμοποιώντας τα hashtags #Daesh και #Daeshbags . Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα social media.

Μεταξύ άλλων, οι χάκερς, εισηγούνται στους ανθρώπους που θα τους «ακολουθήσουν» στην κίνηση αυτή, να ανεβάσουν βίντεο στα οποία θα κοροϊδεύουν το ISIS.

Οι ανώνυμοi, θέλουν τους ανθρώπους να αναζητήσουν λογαριασμούς των μελών του ISIS στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, και να τα αναφέρουν έτσι ώστε να καταφέρουν να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς του ISIS.

Παράλληλα, οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, έχουν προγραμματιστεί σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, στις οποίες οι άνθρωποι θα πρέπει να εκτυπώσουν φυλλάδια, που αποδεικνύουν πως το ISIS, δεν αντιπροσωπεύει την ισλαμική πίστη.

«Στις 11 Δεκεμβρίου θα τους δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε," γράφουν οι hackers, διευκρινίζοντας τους λόγους πίσω από το σχέδιο, της 11ης Δεκεμβρίου, προσθέτοντας, πως Θα τους κοροϊδεύουν για το πόσο ηλίθιοι είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα