Ο Φαλκάο ξέσπασε σε κλάματα λόγω... Φαν Χάαλ!

Ο παλιός μάνατζερ του Φαλκάο αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες ο Κολομβιανός άσος δεν άντεξε τα όσα περνάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε τα κλάματα σε τηλεφωνική τους συνομιλία.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο δεν βρίσκεται μέσα στις βασικές επιλογές του Λουίς Φαν Χάαλ για την επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ερχόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στη Μονακό, ωστόσο αυτό που φαίνεται πως "τσάκισε" τον Κολομβιανό άσο ήταν η ενέργεια

του Λουίς Φαν Χαάλ προ 10 ημερών να τον στείλει να παίξει με τις ρεζέρβες της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε το "AS Colombia", ο Φαλκάο δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός πως θα έπαιζε σε αγώνα αναπληρωματικών με τους "κόκκινους διαβόλους" κόντρα στην Τότεναμ και στο δρόμο προς το "Old Trafford" για εκείνο το ματς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με παλιό μάνατζέρ του.

"'Στο δρόμο για το γήπεδο για να παίξει με τις ρεζέρβες, με πήρε τηλέφωνο. Μιλήσαμε για 20 λεπτά μέχρι να φτάσει το γήπεδο και μου είπε "Δεν έχω περάσει ποτέ κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς να χειριστώ την κατάσταση. Αισθάνομαι άβολα", δήλωσε στο εν λόγω μέσο ο άλλοτε μάνατζέρ του, Σιλβάνο Εσπιντόλα, και πρόσθεσε:

"Μιλάμε πολύ. Δεν πρόκειται να πω ότι είναι ευτυχισμένος γιατί δεν είναι. Έχουμε μιλήσει και έχουμε κλάψει αρκετές φορές μαζί. Δεν είναι εύκολη η κατάστασηγιατί κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται και ο κάθε επιθετικός θέλει να πετυχαίνει γκολ, αυτό είναι φυσιολογικό.

Όμως στην παρούσα φάση δεν σκοράρει και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Δίνει αγώνα για να επανέλθει στη φόρμα του. Όταν μιλήσαμε του είχα πει ότι αυτό συμβαίνει στον κάθε επιθετικό και ότι έχει συμβεί σε κάθε μεγάλο επιθετικό. Όταν δεν σκοράρεις, αρχίζεις να αισθάνεσαι πίεση".

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο ματς ο Φαλκάο δεν είχε σπουδαία απόδοση και παρότι ξεκίνησε βασικός έγινε αλλαγη στο 71', με τον Λουίς Φαν Χάαλ από την πλευρά του να αρνείται πως η κίνησή του να τον στείλει στις ρεζέρβες ήταν ταπεινωτική απέναντι στον Κολομβιανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα