Ο χρόνος που μοιράζεστε με τα παιδιά σας είναι πολύτιμος!

H αιώνια έγνοια των γονιών είναι αν τα παιδιά τους τούς «συμπαθούν»! Έτσι, προσπαθούν συνέχεια να βρίσκουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ώστε να χτίσουν και να αναπτύξουν οικειότητα μαζί τους και να έρθουν πιο κοντά.

Εμείς σας προτείνουμε κάποιες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας για να πετύχετε αυτή την οικειότητα, οι οποίες, παράλληλα, θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη φύση, τον αθλητισμό και την τέχνη!

Εξερευνήστε ένα μονοπάτι της φύσης! Η Κύπρος προσφέρεται για πεζοπορία και μπορείτε να
βρείτε μονοπάτια της φύσης που δεν έχουν βαθμό δυσκολίας για τα παιδιά σας.Αφιερώστε τους μία ολόκληρη μέρα για παιχνίδι. Χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς αυστηρότητα, χωρίς δουλειά. Μόνο παιχνίδι!Ετοιμάστε μια εξόρμηση στο χωριό του παππού ή της γιαγιάς. Εξερευνήστε το χωριό, διηγηθείτε τους ιστορίες, δείξτε τους τι κάνατε εσείς όταν ήσασταν στην ηλικία τους.Μαγειρέψτε μαζί! Μπορεί τα παιδιά σας να κρύβουν έναν ταλαντούχο σεφ μέσα τους και να μην το γνωρίζετε. Χαλαρώστε κι αφήστε τα να λερωθούν και να το ευχαριστηθούν.Επισκεφθείτε ένα μουσείο! Είναι σημαντικό τα παιδιά να χτίζουν δεσμούς με την πολιτιστική τους κληρονομιά από μικρή ηλικία. Πολλά μουσεία έχουν πακέτα για οικογένειες αλλά και δραστηριότητες για παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Sigmalive Magazine

Keywords
Τυχαία Θέματα