Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους – Πώς ο αγγειοχειρουργός δολοφόνησε την ερωμένη του

38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 36χρονης γυναίκαςΠήρε προθεσμία και απολογείται τη Δευτέρα

Ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου οι αρχές να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών που αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου και η σορός της βρέθηκε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Μέχρι στιγμής πάντως οι ιατροδικαστικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει τα σαφή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της άτυχης 36χρονης καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη

σήψη.

Η 36χρονη πήγε στη Θεσσαλονίκη για μια μικροεπέμβαση

Η 36χρονη μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο η ίδια φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση. Οι δυο τους επικοινωνούσαν συστηματικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά. Από τις τελευταίες τους συνομιλίες προκύπτει ότι η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και έτσι οι έρευνες στράφηκαν στον 38χρονο αγγειοχειρούργο με τους αστυνομικούς να γίνονται η σκιά του και τελικά να τον συλλαμβάνουν στο Νέο Ηράκλειο.

Οι κινήσεις του γιατρού μετά το έγκλημα

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός έβαλε τη σορό της 36χρονης στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου». Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το thestival.gr, ένα ακόμα λάθος του αγγειοχειρούργου ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της 26ης Απριλίου είχε πάει στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ωστόσο, το σήμα του κινητού όσο και κάμερες παρακολούθησης μαρτύρησαν τη μετάβασή του στην Χαλκιδική.
Τη Δευτέρα η απολογία

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε εν τω μεταξύ από την α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος. Ο αγγειοχειρουργός, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού, δια της συνηγόρου του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

Keywords
Αναζητήσεις
νεα
Τυχαία Θέματα