Ο Χριστοφή, η ατμόσφαιρα και η 11άδα

Αναμενώμενο και απόλυτα φυσιολογικό, στις αθλητικές ιστοσελίδες της Βοσνίας τα κυρίαρχα θέματα να αφορούν την προετοιμασία της Εθνικής τους ομάδας αλλά και η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας.

Στην αθλητική ιστοσελίδα http://sportsport.ba/ το δεύτερο κυριότερο ρεπορτάζ αναφέρεται στην απουσία του Δημήτρη Χριστοφή (κεντρική φώτο). Οι Βόσνιοι δεν μπορούν να ξεχάσουν την πολύ καλή απόδοση που είχε ο διεθνής της Ομόνοιας ο οποίος στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης σημείωσε τα δυο τέρματα στην νίκη στην Ζένιτσα με

2-1 επί της Βοσνίας.

Στην ίδια αθλητική ιστοσελίδα υπάρχει ρεπορτάζ που κάνει λόγω για κολασμένη ατμόσφαιρα αύριο στο ΓΣΠ από τους Κύπριους φιλάθλους οι οποίοι θα φτάσουν τις 23.000. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ομοσπονδία της Βοσνίας έχει λάβει 1.000 εισιτήρια αλλά μόνο 500 θα βρεθούν στο γήπεδο.

Οι ανταποκρίσεις των Βόσνιων δημοσιογράφων συνεχίζονται και μάλιστα σε μια από αυτές δίνεται και η 11άδα της Εθνικής μας ομάδας. Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Τζούνιορ, Λαϊφης, Νικολάου, Μακρίδης, Χαραλαμπίδης, Λαμπάν, Εφραίμ και Μυτίδης είναι σύμφωνα με τους Βόσνιους η 11άδα μας.


Σε τέσσερις χώρες θα μεταδίδεται η αυριανή αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας. Τα τηλεοπτικά δίκτυα είναι τα εξής: Abu Dhabi Sports 6, Sky Sports 1, OTE Sport 2 και MultiFutbol 8ο

Keywords
Τυχαία Θέματα