«Είναι η ευκαιρία μας» (ηχητικό)

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Βοσνία, για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Ισραήλ αλλά και για την ψυχολογία των διεθνών μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος επιτροπής Εθνικών ομάδων Χάρης Λοϊζίδης.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

«Σίγουρα η πρόσφατη ιστορία δεν είχε ανάλογη στιγμή για να διεκδικήσουμε κάτι έστω την είσοδο μας στο μπαράζ. Μας δίνει μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε κάτι».

«Προσγειωμένοι στον αγώνα. Ελπίζουμε κάτι ανάλογο όπως το περασμένο Σάββατο να συμβεί και αύριο».

«Στο Ισραήλ κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Ακολουθήσαμε το πλάνο

και αυτό ήταν που βοήθησε για να έρθει το καλό αποτέλεσμα».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος πίστεψε στην ομάδα. Δεν είχαμε συνέχεια μετά τη νίκη κόντρα στη Βοσνία. Η ήττα από το Ισραήλ στο ΓΣΠ μας στοιχίζει τώρα. Ακόμη και το Βέλγιο και την Ουαλία μπορούσαμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

«Έχουμε μια καλή ευκαιρία μέσα στην έδρα μας. Ευελπιστούμε πως θα πάρουμε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες».

«Εγώ θεωρώ τη Βοσνία τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου μετά το Βέλγιο. Η Ουαλία στηρίχθηκε πάνω σε μονάδες. Σαν ομάδα είναι υψηλού επιπέδου με παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα».

«Το άγχος θα πρέπει να αποβληθεί για παίξουμε με καθαρό μυαλό και πειθαρχία. Ο προπονητής μας θα ηρεμίσει τους παίκτες του για να μπορέσουν να αγωνιστούν όπως πρέπει».

«Η ΚΟΠ θα χειριστεί το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου άμεσα μετά τον αγώνα. Έχουμε κάνει τις σκέψεις μας και ευελπιστούμε πως θα προχωρήσουμε σύντομα».

«Υπάρχει και πριμ πρόκρισης, πριμ μπαράζ αλλά και πριμ από τη νίκη στο Ισραήλ».

«Αύριο μπορεί να είμαστε και στην 3η θέση αλλά και στην 5η θέση. Θα ήταν μεγάλη αδικία αν τερματίσουμε στην 5η θέση μετά από αυτή την προσπάθεια».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Θέλουμε τον κόσμο αύριο το βράδι να υποστηρίξει την Εθνική και να μην απογοητευτεί. Να μείνει κοντά μέχρι τέλους»

Keywords
Τυχαία Θέματα