Δημοσιογραφική διάσκεψη της... ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/10) στα γραφεία του Σωματείου από το ΔΣ του Πετοσφαιρικού Τμήματος. Στην διάσκεψη παρουσιάστηκε ο Κύριος Χορηγός του Τμήματος που θα είναι η εταιρεία TEXNOΟΙΚΙΑ.

η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος του Πετοσφαιρικού Τμήματος, Στέφανος Στεφανή ευχαρίστησε την εταιρεία και στην συνέχεια ανέφερε ότι σε ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την στήριξη της ΤΕXΝΟΟΙΚΙΑ η πετοσφαιρική μας

ομάδα μετονομάζεται σε TEXNOΟΙΚΙΑ AEK και παράλληλα προσφέρθηκε ως δώρο 'ενα χειροποίητο ομοίωμα του καραβιού του Κίμωνα. Το καράβι είναι έργο του φίλου του τμήματος Παναγιώτη Γεωργιάδη. Παράλληλα ευχαρίστησε και όλους τους διαχρονικούς Χορηγούς (Petrolina, AJK, Plus One, Genesis Logistics, KPMG, Studio Bagno) και όλους τους υπόλοιπους Υποστηρικτές του Τμήματος.



Εκ μέρους της εταιρείας TEXNOOIKIA μίλησε ο διευθυντής της, Σάκης Παπακωνσταντίνου που τόνισε ότι είναι με μεγάλη ευχαρίστηση της εταιρείας να στηρίζει την ΑΕΚ και ιδιαίτερα ένα τόσο ιδιαίτερο και όμορφο άθλημα, όπως είναι η πετόσφαιρα.



Στην συνέχεια έγινε αναφορά στον αγώνα του Super Cup, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/10/2015 και ώρα 19:00 στο Λευκόθεο απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα. Ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού τμήματος τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και γενικότερα η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την περσινή, όταν και τερμάτισε στην 2η θέση, και φιναλίστ στο κύπελλο.



Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της ομάδας μας, Παύλος Κωνσταντίνου που τόνισε ότι η ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο στο Super Cup, ενώ η αρχηγός, Άντρεα Χαραλάμπους εξέφρασε την αισιοδοξία για τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά και την πορεία της ομάδας μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα