Ο Χέντερσον δεν καταλαβαίνει από κούραση!

Στα 47 παιχνίδια - δίχως αυτά που έχει παίξει με την εθνική ομάδα της Αγγλίας - έφτασε με τη Λίβερπουλ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Τζόρνταν Χέντερσον, μετά και τη συμμετοχή του στη νίκη (2-0) επί της Νιούκαστλ!

Ο βιονικός Άγγλος χαφ που θα διαδεχθεί τον Στίβεν Τζέραρντ στον άξονα των «κόκκινων», ενώ θα πάρει και το περιβραχιόνιο στο δικό του μπράτσο όπως το κάνει άλλωστε και τώρα, έπαιξε για 47η φορά φέτος, το βράδυ της

Δευτέρας, στο «Άνφιλντ» κόντρα στις «καρακάξες».

Βέβαια, τόσα παιχνίδια έχει και ο Σιμόν Μινιολέ, όμως είναι πολύ διαφορετικές οι θέσεις τους από τη στιγμή που ο Βέλγος πορτιέρο δεν κάνει τόση κίνηση όση ο Χέντερσον με τον οποίο... είναι ν' απορείς για τα πνευμόνια που έχει.

Με δεδομένο πως θ' αντικαταστήσει τον «Stevie G», θέλει να δείξει ότι είναι ικανός να τα καταφέρει και μάλιστα, έδειξε την αφοσίωσή του όταν πρόσφατα ταξίδεψε στο Μπλάκμπερν για τη ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου την τελευταία στιγμή, έχοντας δώσει το «παρών» στη γέννηση του παιδιού του που όμως υποσχέθηκε να το απολαύσει την επόμενη μέρα, αφού είχε έναν αγώνα να δώσει...

Τα 47 παιχνίδια είναι τα περισσότερα που έχει παίξει τη φετινή σεζόν οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη και ο Χέντερσον, το πιο σημαντικό, είναι πως δεν δείχνει σημάδια κόπωσης!

Ακούραστος εργάτης...

Keywords
Τυχαία Θέματα