Ο άτυχος Τόμι Ορ και οι αλήθειες για τους τραυματισμούς του

Με το άκουσμα της είδησης πως ο Τόμι Ορ είναι και πάλι νοκ άουτ, αφού υπέστη θλάση, υπήρξε έντονη απογοήτευση για τον Αυστραλό, αφού μπαίνει εκ νέου στα πιτς.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός, από τη μέρα που ήρθε στον Αρχάγγελο αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα, που είναι γεγονός πως τον έριξαν και ψυχολογικά.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Ντούντελανζ τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με αποτέλεσμα να του γίνουν 15 ράμματα στο πόδι. Ο Μάριο Μπέιν δεν τον άφησε εκτός και έπαιξε τραυματίας στον επαναληπτικό

με την Ντούντελανζ και με τη Βιτορούλ, αφού δεν υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές.

Με την αποχώρηση Μπέιν και με τον ερχομό Δώνη, ο Τόμι Ορ πήρε κάποιο χρόνο συμμετοχής με Σλάβια Πράγας, έπαιξε κόντρα στη Σαλαμίνα, όμως ένα κτύπημα που δέχθηκε στον αστράγαλο στην προπόνηση των γαλαζοκιτρίνων τον κράτησε εκτός για 15 μέρες, χάνοντας τους αγώνες με Ανόρθωση και Άρη.

Επανήλθε κόντρα στην Αλκή, όμως τραυματίστηκε εκ νέου, με τις ιατρικές εξετάσεις να δείχνουν θλάση Α’ Βαθμού.

Είναι η πρώτη φορά που έχει φέτος μυικό τραυματισμό ο Τόμι Ορ, αφού ο προηγούμενος τραυματισμός του προήλθε καθαρά από κτύπημα στην προπόνηση.

Πλέον, ο Αυστραλός καλείται να διαχειριστεί και αυτόν τον τραυματισμό του και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος στην ενεργό δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα