Ο Ανδρέας Δημητρίου για μεταγραφές, τραυματίες και πρεμιέρα

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις των πρασίνων: «Τις τελευταίες μέρες καταβλήθηκε προσπάθεια για απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22 και εάν υπάρξει εξέλιξη θα ανακοινώσουμε επίσημα τον κόσμο της Ομόνοιας. Έγινε μια προσπάθεια, βρισκόμαστε λίγες μόνο ώρες πριν την ολοκλήρωση της και θα διαφανεί τις επόμενες ώρες τι θα γίνει».

Σε ερώτησε που δέχθηκε για την περίπτωση Βύντρα ανέφερε: «Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η μέρα για τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα μας. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να μιλήσουμε για ονόματα, δεν θα αναφερθούμε στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και από αύριο όταν θα λήξει η μεταγραφική περίοδος θα πούμε περισσότερα».

Όσον αφορά τους τραυματίες ο κ. Δημηρίου τόνισε: «Ο Λόπες έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και από βδομάδας θα δούμε εάν θα τον έχουμε μαζί μας για τον αγώνα με τον Εθνικό. Από βδομάδας θα μπουν με την υπόλοιπη ομάδα οι Άλεξ και Γουίλιαμ Σοάρες και ευελπιστούμε πως θα τους έχουμε μαζί μας στην πρεμιέρα ενώ ο Έκιθα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Καρμιώτισσα.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος είπε: «Ανυπομονούμε όλοι για την έναρξη των επίσημων των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Κόντρα στην Καρμιώτισσα θα ολοκληρώσουμε τον κύκλο των φιλικών μας αναμετρήσεων, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά που έγινε τόσο από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Είναι γεγονός πως οι αναβολές βοήθησαν ώστε να προσαρμοστούν καλύτερα οι παίκτες μας για να είμαστε πανέτοιμοι για την δική μας πρεμιέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα