Ο Άγιος Πορφύριος ο καυσοκαλιβιτής

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή την μεγάλη ανάγκη του αναγνωστικού κοινού για τους «σύγχρονους» Αγίους (7 Φεβρουαρίου 1906 – 2 Δεκεμβρίου 1991 / Αγιοκατάταξις 27 Νοεμβρίου 2013) της Ορθόδοξης Εκκλησίας λαμβάνουν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν σε Βιβλίο που θα συνοδεύεται από CD με ομιλία του Αγίου την έκδοση «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΙΒΙΤΗΣ».

Το έργο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ

από τις εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ. Η έκδοση αποτελείται από 512 σελίδες με μαλακό εξώφυλλο και περιλαμβάνει μαζί ένα bonus cd διάρκειας σαράντα πέντε λεπτών με ομιλία του Αγίου Πορφύριου. Η έκδοση περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα τη Βιογραφία, τα Θαύματα και Θεραπείες, τις Διδαχές, αναφορές στο Διορατικό Χάρισμα και την Πνευματική Παρακαταθήκη του Αγίου. Η διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του Αγίου σε ολόκληρο τον Ελληνισμό είναι εντονότατη αφού χιλιάδες πιστών ταξιδεύουν ετησίως στο Μηλέσι Ωροπού τα τελευταία χρόνια για τους εορτασμούς που γίνονται στη μνήμη του.

Για την ευρύτερη διάθεση του έργου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ έχει σκοπό να διαθέσει την έκδοση αυτή στις 17 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή σε άκρως προνομιακή τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα