Ξανά κορυφαίος γκολκίπερ στον κόσμο ο Νόιερ

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, ψηφίστηκε κορυφαίος στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μια ποδοσφαιρική ρήση αναφέρει πως "δείξε μου τον τερματοφύλακά σου, να σου πω τι ομάδα έχεις". Στην περίπτωση της Μπάγερν Μονάχου και της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Γερμανίας, ταιριάζει γάντι και αποδεικνύει πως όλα ξεκινούν από τα γκολπόστ.

Ο γκολκίπερ των Βαυαρών και των "πάντσερ", Μάνουελ Νόιερ, ψηφίστηκε για τρίτη σερί χρονιά ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον πλανήτη. Ορισμένες στιγμές μοιάζει πραγματικά

ανίκητος, αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου γκολκίπερ και γι' αυτό θεωρείται ο Νο1. Δημοσιογράφοι από 50 χώρες έλαβαν μέρος στην σχετική ψηφοφορία και ανέδειξαν τον 30χρονο ως τον καλύτερο όλων.

"Ο Μάνουελ Νόιερ ψηφίστηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της χρονιάς στον κόσμο για τρίτη σερί φορά. Συγχαρητήρια, Μάνουελ", αναφέρει το ποστάρισμα της Μπάγερν στη σελίδα της στο Facebook, ενώ ο ίδιος ο Νόιερ ανέφερε: "Είμαι ευτυχισμένος που είμαι πρώτος για τρίτη σερί φορά. Όμως, το πιο σημαντικό είναι οι τίτλοι με την ομάδα και δουλεύουμε γι' αυτό καθημερινά".

Manuel Neuer has been voted World Goalkeeper of the Year for the third year in a row! Congratulations, Manuel!

Posted by FC Bayern München on Friday, January 8, 2016

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα