Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής ψάχνει για δότη μυελού των οστών

O 15χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιώργος Μικελλίδης δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του κατά της λευχαιμίας και ο Φιλανθρωπικός- Εθελοντικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», κάνει έκκληση σε όλους τους νέους να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, ενισχύοντας τον αγώνα του Γιώργου κατά της λευχαιμίας.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» στο Σίγμα, μίλησε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ιδρυτικό μέλος του Φιλανθρωπικού-Εθελοντικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», σχετικά με την έκκληση για βοήθεια

για τον 15χρονο ποδοσφαιριστή.

«Ο Γιώργος είναι ένας 15χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΛ και εμείς, σαν Οργανισμός και σαν ποδοσφαιριστές, θεωρούμε ότι είναι μια περίπτωση η οποία μας αφορά και είναι δική μας περίπτωση, είναι παιδί δικό μας και κομμάτι του ποδοσφαίρου μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι παλαίμαχοι, μέσα από τον οργανισμό «Γκολ στη ζωή», θέλουμε να είμαστε κοντά στον Γιώργο γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη, την οποία είμαστε όλοι σίγουροι και θετικοί ότι θα την κερδίσει, όπως πολλά άλλα παιδιά της ηλικίας του σε παρόμοιες περιπτώσεις», ανέφερε ο κ. Χαραλαμπίδης.

Πολύ εύκολη η διαδικασία

Μέσα από αυτή την καμπάνια, οι εθελοντές θέλουν να καλέσουν τον κόσμο, τους φιλάθλους και την κοινωνία γενικότερα, η οποία είναι αρκετά ευαίσθητη, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, να πάνε να δώσουν ένα δείγμα, έτσι ώστε να γίνουν εθελοντές δότες του μυελού των οστών. «Η διαδικασία πλέον είναι πολύ εύκολη και πολύ γρήγορη και γίνεται μέσω σάλιου και μπαίνει στην τράπεζα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, πολλοί συμβατοί δότες έδωσαν τον μυελό τους και χάρισαν ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας», τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης.

Τέλος, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε ότι «η συγκεκριμένη ενεργοποίηση από όλους μας δεν αφορά μόνο τον 15χρονο Γιώργο, αλλά και πολλά άλλα άτομα που ζουν ανάμεσα μας και πάσχουν από παρόμοιου είδους προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα