Νίκος Παππάς: Ίσως αγωνιστώ με την Εθνική Κύπρου»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς βρέθηκε στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και άνοιξε την καρδιά του στους Σωτήρη Γεωργίου και Γιώργο Οικονόμου

Ανάμεσα σ’ άλλα ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε από την Εθνική Κύπρου αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο: «Υπήρξε το θέμα με την Εθνική Κύπρου.

Είναι δεύτερη πατρίδα μου, είναι η μητέρα μου από εκεί. Δεν σου κρύβω ότι αν δεν ανοίξει η πόρτα της εθνικής εδώ, μπορεί να πάω να τους βοηθήσω. Θα ήταν τεράστιο επίτευγμα να πάρουν μέρος σε κάποια διοργάνωση. Παιδικό μου όνειρο βέβαια είναι να παίξω στην Ελλάδα. Αλλά έχω φτάσει 26-27, δεν μπορώ να περιμένω για πολύ ακόμα».

Για την Εθνική και τον Κατσικάρη: «Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τσακωθείς με κάποιον που δεν έχει συνεργαστεί (σε ερώτηση για Κατσικάρη). Από που να τσακωθώ; Από το facebook; Μαζί μου δεν έχει μιλήσει ποτέ. Εγώ ήμουν διαθέσιμος και υγιής για να βοηθήσω την Εθνική. Περίμενα αν υπήρχε κλήση να πάω στην προετοιμασία. Δεν συνέβη. Mε πείραξε που δεν ήμουν στο προολυμπιακό. Από τη στιγμή που είμαι υγιής και θεωρούσα πως μπορούσα να βοηθήσω. Βέβαια δεν αποφασίζω εγώ και ο καθένας έχει την άποψή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα