Και δεύτερος νεοσύλλεκτος με θερμοπληξία στο νοσοκομείο

Νέο περιστατικό νεοσύλλεκτου με συμπτώματα θερμοπληξίας. Ο εθνοφρουρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά αυτό απεκρύβη από την οικογένειά του, όπως καταγγέλλει στο SigmaLive ο πατέρας του. Σύμφωνα με τον πατέρα, ο Διοικητής, του ανέφερε ότι ο γιος του είναι στο BMH, ενώ ο νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον πατέρα του νεαρού, ο γιος του κατατάχθηκε στο ΚΕΝ Πάφου στις 8 Ιουλίου. Το Σάββατο, 9 Ιουλίου, ο νεαρός ο οποίος επέλεξε να καταταγεί στα ΟΥΚ, μεταφέρθηκε στο BMH, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις,

οι οποίες κατέδειξαν ότι όλα ήταν θετικά με την υγεία του.

Χθες Τρίτη, 12 Ιουλίου, ο νεοσύλλεκτος εθνοφρουρός συμμετείχε σε άσκηση δρόμου 1,600 μέτρων, την οποία και έβγαλε με επιτυχία. Ωστόσο, όπως μας εξηγεί ο πατέρας του, όταν κάθισε για να ξεκουραστεί έχασε το φως του. Μεταφέρθηκε με έντονους πονοκεφάλους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Sigmalive πριν από λίγο ο πατέρας του, χθες δέχθηκε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από τους αξιωματικούς του γιου του, οι οποίοι και τον διαβεβαίωναν ότι το παιδί του είναι καλά.

Σήμερα, το πρωί Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, ο υποδιοικητής τηλεφώνησε στον πατέρα του νεοσύλλεκτου και τον ενημέρωσε ότι ο γιος του μεταφέρεται πίσω στο ΚΕΝ Πάφου.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο πατέρας του νεοσύλλεκτου επικοινώνησε με τον Διοικητή, ο οποίος του είπε "μα είναι από τις 8 το πρωί που έστειλα το παιδί σας στο BMH για να δούμε εάν θα παραμείνει στα ΟΥΚ. Δεν σας ενημέρωσαν;".

Ο πατέρας πήρε ακολούθως τηλέφωνο στο κινητό του γιου του. Το τηλέφωνο απάντησε εθνοφρουρός φίλος του νεοσύλλεκτου, ο οποίος και ενημέρωσε τον πατέρα ότι το παιδί μεταφέρθηκε εκ νέου στο Νοσοκομείο Λεμεσού με αιμορραγία.

Πλήρως ενήμεροι οι αξιωματικοί του ΚΕΝ Πάφου

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές οι αξιωματικοί του ΚΕΝ Πάφου, ισχυρίζονται ότι είχαν γνώση του ότι ο νεοσύλλεκτος βρισκόταν στο νοσοκομείο και μάλιστα τον έχουν επισκεφθεί ήδη.

Επίσης υποστηρίζουν ότι ουδέποτε ενημέρωσαν τον πατέρα ότι ο γίος του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η θέση της Εθνικής Φρουράς θα δοθεί στις επόμενες ώρες με ανακοίνωση του ΓΕΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα