Νικόλας:Στόχος μας η αποκατάσταση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Σε δηλώσεις προέβη ο υποψήφιος Πρόεδρος, Νικόλας Παπαδόπουλος για την στήριξη της υποψηφιότητας του από τον ΣΥ.Μ.Ε.Α.

Αυτούσια η δήλωση

Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο των Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων (ΣΥ.Μ.Ε.Α) γιατί θεωρώ τη δική τους στήριξη ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη. Ο βασικός στόχος της δικής μας διακυβέρνησης θα είναι η αποκατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η αποκατάσταση της μεσαίας τάξης. Αυτών, δηλαδή, που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση, που δυστυχώς βίωσε ο λαός μας το 2013.

Τα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στο δικό μας

πρόγραμμα διακυβέρνησης, θα έχουν στόχο την στήριξη αυτών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όπως την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, έτσι ώστε να γίνει δίκαιο και να ενισχύσουμε τις συντάξεις των αυτοεργοδοτουμένων. Την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος του ιδιωτικού δανεισμού και των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Να αναγκάσουμε τις τράπεζες με έναν φορέα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, ο οποίος θα διαγράψει χρέη, μέρος χρεών, θα απαλλάξει εγγυητές, θα προστατεύσει την κύρια κατοικία και την μικρή επαγγελματική στέγη.

Θα προωθήσουμε τέτοια μέτρα στήριξης της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας. Θα δημιουργηθεί ένας φορέας δανειοδότησης στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με το δανεισμό θα μπορέσουμε να παρέχουμε την απαραίτητη ρευστότητα για τη λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων. Αυτά και πολλά άλλα μέτρα θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της διακυβέρνηση μας.

Δήλωση Προέδρου ΣΥ.Μ.Ε.Α Σταύρου Αλαμπρίτη

Είχαμε μια νέα συνάντηση με τον Υποψήφιο Πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο, σε συνέχεια των προηγούμενων μας συναντήσεων. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι αποφασίσαμε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων, να δώσουμε την απόλυτη και απεριόριστη στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου. Προσδοκούμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοεργοδοτουμένοι θα αναγεννηθούν από την στάχτη τους. Είναι ολοφάνερο ότι οι δύο προηγούμενες κυβερνήσεις όχι μόνο δεν μας στήριξαν αλλά μας καταπολέμησαν. Αποφασίσαμε ότι για το καλό του κυπριακού ελληνισμού θα πρέπει να συμπορευθούμε με το κέντρο. Δοκιμάστηκαν οι δύο πόλοι και απέτυχαν παταγωδώς. Το μέλλον, λοιπόν, των μικρών επιχειρήσεων, των αυτοεργοδοτουμένων και ολόκληρου του κυπριακού ελληνισμού εναποτίθεται πλέον στα χέρια του Νικόλα Παπαδόπουλου. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τον δούμε ως νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα