Νικόλας2018: Είτε δεν διάβασαν την πρόταση είτε παραπλανούν

"Δυστυχώς, η ηγεσία του ΔΗΣΥ, είτε δεν διαβάζει τις προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου είτε κάνει πως δεν καταλαβαίνει", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε σήμερα, μαζί με τον Καθηγητή Εμβρυικής Ιατρικής Κύπρο Νικολαΐδη, την πρόταση του για δημιουργία Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παιδιών και Εφήβων και Κέντρου Προγεννητικής Ιατρικής.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας συνεχάρη τον Νικόλα Παπαδόπουλο για αυτή την πρωτοβουλία,

με σχετική ανάρτηση στο Twitter, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση από το επιτελείο Παπαδόπουλου.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Ακούγεται σημαντική επένδυση. Αν χρειάζεστε βοήθεια από το Υπ. Υγείας στη διάθεση σας.

— George Pamboridis (@GPamboridis) October 13, 2017

"Η ηγεσία του ΔΗΣΥ, στην ανακοίνωσή της, αναφέρεται σε μελέτη για κάτι εντελώς διαφορετικό, είτε γιατί δεν διάβασε την Πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου είτε γιατί προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο", αναφέρει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ο ΔΗΣΥ είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

Πριν μόλις δυο μέρες, η είδηση ήταν «Στα σκαριά η ίδρυση Διεθνούς Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου». Συγκεκριμένα, γινόταν λόγος για την υπογραφή από τις 15 Ιουνίου του 2017 Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Υπουργείου Υγείας, της αρμόδιας κρατικής καναδικής αρχής (CCC), με εταίρο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου και με στόχο τη δημιουργία Διεθνούς Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λευκωσία. Σύντομα ξεκινά μάλιστα η εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Δυο μέρες αργότερα, ακούμε από τον υποψήφιο κ. Νικόλα Παπαδόπουλο την εξαγγελία για τη δημιουργία πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα