Νίκη στην παράταση για το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς

Οι Αγίοι Τριμιθιάς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι του υποβιβασμού κερδίζοντας στην παράταση με 32-28 την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου και ισοφάρισαν την σειρά των πλέι-οφ σε 2-2.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στο κατάμεστο από πέραν των 250 φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό του Cyprus College με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς να παίρνει στο τέλος τη νίκη.

Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ, με εναλλαγές στο αποτέλεσμα και την ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς

πιο εύστοχοι να παίρνει στο τέλος τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Κόκκινο είχε το προβάδισμα με 13-12 ενώ το τέλος της κανονικής διάρκειας κρίθηκε με πέναλτι σε νεκρό χρόνο που κέρδισε η ομάδα της Λεμεσού και ισοφάρισε με τον Στέφανο Στεφάνου.

Στην παράταση το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς πήρε τελικά τη νίκη με 32-28 με τις δύο ομάδες να ξεκινούν πλέον από το μηδέν την σειρά των τελικών για την υπόθεση υποβιβασμός.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 4 νίκες θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Στέφανος Στεφάνου της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου που πέτυχε 12 τέρματα ενώ από το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς σταμάτησε σε 11 ο Γιάννος Ιωαννίδης.

Ημίχρονο: 12-13

Τελικό: 25-25

Παράταση: 28-32

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου: Ανδρέας Στυλιανού, Σωτήρης Στυλιανού 3, Στέφανος Στέφανος 12, Νικόλας Στυλιανού, Αλέξανδρος Ανδρέου, Αριστοτέλης Μιχαηλίδης 1, Ανδρέας Παπαηλία 6, Χάρης Τσαγγαρίδης. Γιώργος Μιχαήλ 2, Πέτρος Ορφανό, Μανσίρ Γουίλιαμς 1.

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς: Μιχάλης Βασιλείου, Γιάννος Ιωαννίδης 11, Άγγελος Λεωνίδας 5, Λούκας Παρασκευά 2, Κωνσταντίνος Κόκκινος 1, Αργύρης Θεοφάνους 1, Γιώργος Σάββα, Σωτήρης Ανδρέου, Νίκος Κυρνίζης, Νικόλας Αλουπός, Λούκας Κυρατζιής 5, Χαρίτων Κυριάκου, Αλέξανδρος Κόκκινος, Αλέξανδρος Κόκκινος, Αλέξανδρος Πέτρου, Γιώργος Τριμιθιώτης 1, Κωνσταντίνος Μακρής 6.

Keywords
Τυχαία Θέματα