Νίκη ελπίδας για Ίνγκολσταντ, σε μπελάδες η Μάιντς

Σπουδαία νίκη που την κρατά «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής στη φετινή Bundesliga πέτυχε η Ίνγκολσταντ, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μάιντς, η οποία μπαίνει πλέον σε μπελάδες.

Η γηπεδούχος Ίνγκολσταντ πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ με το Γάλλο στόπερ Μπρεγκερί να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο 10ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Σούτνερ.

H απάντηση της Μάιντς ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 71΄, με τον Οζτουναλί να

ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο τελευταίος λόγος όμως ανήκε στους γηπεδούχους με τον Χαντεργκιόναϊ να δίνει και πάλι προβάδισμα στην ομάδά του κάνοντας το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή που ήταν η πρώτη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Ίνγκολσταντ φτάνει τους 22 βαθμούς και είναι στο μείον επτά από τη 16η θέση όπου βρίσκεται η Μάιντς, και η οποία οδηγεί στα πλέι άουτ παραμονής.

Ίνγκολσταντ (Βάλπουργκις): Χάνσεν, Ματίπ, Σούτνερ (84΄ Τίσεραντ), Μπρεγκερί, Χαντεργκιόναϊ, Ρότζερ, Κοέν, Μοράλες, Γκρος, Λεσκάνο (89΄ Χίντερεσερ), Λέκι (77΄ Λέκι)

Μάιντς (Σμιτ): Λοσλ, Μπούνγκερ (67΄ Σερντάρ), Μπροσίνσκι, Μπαλογκούν (46΄Ντονάτι), Μπελ, Λάτζα (80΄ Κουάισον), Αντρέ Ραμάλιο, Γκμπαμίν, Οζτουναλί, Ντε Μπλάσις, Κόρντομπα

Keywords
Τυχαία Θέματα