Νίκες των πρωτοπόρων – Βήμα παραμονής για Ολυμπιάδα

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η 11η αγωνιστική

Με νίκες προχώρησαν οι τρεις πρωτοπόρες ομάδες στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Στον αγώνα της ημέρας η Τεχνοοικία ΑΕΚ με την Ρούλα Κατσαμπή στον πάγκο της κέρδισε την Ανόρθωση στο ΑΤΙ ΜΕ 0-3.

Ο Prestige Απόλλων πέτυχε την 11η συνεχή του νίκη κερδίζοντας την Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου με 3-0. Η Transbunker ΑΕΛ

άνκαι τα βρήκε σκούρα στο Αυγόρου χάνοντας το πρώτο σετ με 25-16 από το ΘΟΙ καθάρισε με 3-1. Εξάλλου, η Ολυμπιάδα Ν. πέτυχε νίκη παραμονής στο Πολέμι κερδίζοντας με 3-0 τον ουραγό Αρη. Αναλυτικά:

ΑΤΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 0-3 (ΣΕΤ 19-25, 15-25,12-25)

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ με τον αέρα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και την κάθοδο της Ρούλας Κατσαμπή, κέρδισε στο ΑΤΙ την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Ανόρθωση με 0-3 και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Σε όλο τον αγώνα οι «πρασινοκίτρινες» ήταν πολύ καλύτερες και δεν άφησαν περιθώρια στην Ανόρθωση.

Οι Λαρνακείς μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ με 19-25 κάνοντας το 0-1. Η Ανόρθωσις προσπάθησε, αλλά οι Λαρνακείς ήταν ανώτερες. Στα άλλα δυο σετ η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη και κέρδισε με 15-25 και 12-25.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Γ.Χριστοφόρου):Βασιλείου,Κολοκοτρώνη, Παπαγεωργίου,Κωνσταντίνου,Μπρατούχιμα,Ριαλά . Λίμπερο: Δαϋιδ. Αλλαγές: Ιωάννου, Χ’’Χαραλάμπους, Κωνσταντίνου, Ν. Γιασουμή.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ρ.Κατσαμπή):Χαραλάμπους, Κωνσταντίνου,Τόμιτς,Στυλιανού,Κομλένοβιτς,Βοιτζίνοβιτς. Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. Αλλαγές: Σταύρου, Ιωάννου, Δημητρίου.

ΑΡΗΣ Π. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.0-3(ΣΕΤ15-25,13-25,17-25)

Νίκη παραμονή στην Α Κατηγορία πέτυχε στο Πολέμι η Ολυμπιάδα η οποία παίζοντας καλό βόλεϊ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του φιλότιμου Αρη με 0-3.

Σε όλο τον αγώνα η προσφυγική ομάδα ήταν πολύ σταθερή κάνοντας μετά από καιρό μια καλή εμφάνιση. Ανώτερη παρουσιάστηκε η Ολυμπιάδα και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ στο γήπεδο Πολεμίου με 15-25 κάνοντας το 0-1.Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Ολυμπιάδα να κερδίζει με 13-25 και να αυξάνει το προβάδισμά της.

Στο τρίτο σετ ο Άρης ήταν πιο ανταγωνιστικός, αλλά και πάλι υπέκυψε με 17-25. Η ήττα αυτή μάλλον δεν επιτρέπει στην ομάδα του Πολεμίου να αντιστρέψει την κατάσταση σε σχέση με τον υποβιβασμό της.

ΑΡΗΣ Π.(Γ. Χαραλάμπους): Μ. Κουππή, Μ. Αντωνίου, Χαραλάμπους, Πεγειώτη, Ρ. Κουππή,Χ’’Ευσταθίου. Αλλαγές: Π. Χαραλάμπους

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(Χρ. Σιαντρής):Ε.Πέτρου,Χριστοδούλου, Χαραλάμπους,Σταύρου, Λιάτσου,Παπαγιάννη. Αλλαγές: Παπαδοπούλου, Στ. Σταύρου.

PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ– Ε.Ν.ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-0 (ΣΕΤ 25-10, 25-13,25-12)

Την 11η συνεχή του νίκη πέτυχε ο Prestige Απόλλων ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί ξεπέρασε το εμπόδιο της Ε.Ν. Αγ.Αθανασίου με 3-0 σε λιγότερο από 1 ώρα και 30 λεπτά.

Παίζοντας απλά και σοβαρά ο Prestige Απόλλων εππεβαλε πλήρως τον ρυθμό του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ με συνέπεια να τα κερδίσει 25-10 και 25-13 και να προηγηθεί με 2-0.Στο τρίτο σετ ο αγώνας δεν διαφοροποιήθηκε με τον Prestige Απόλλων να κερδίζει με 25-12 και τον αγώνα με 3-0. . Η Ε.Ν.Α.ΑΘ προσπάθησε, αλλά η ανωτερότητα των «γαλάζιων» ήταν εμφανής.

PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ.Γιαπάνης):Μανίταρου,Σπύρου,Χουντίμα,Στυλιανού,Κις, Λαβρούκ.Αλλαγές: Λεωνίδου

Ε.Ν.ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Α.Ροτσίδου):Ταβέλλα, Κούπερ Κωνσταντινίδου,Κοβαλίοβα,Χριστοφόρου. Λίμπερο: Χ’’Κυριάκου.Αλλαγές: Iωάννου.

ΘΟΙ – TRANSBUNKER ΑΕΛ 1-3 (25-16,13-25, 11-25,10-25)
H έκπληξη που «μαγείρευε» το ΘΟΙ απέναντι στην Transbunker ΑΕΛ στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου δεν ολοκληρώθηκε. Στο πρώτο σετ οι Αυγορίτισσες ξάφνιασαν τις Λεμεσιανές που εμφανίστηκαν πάλι με νέα πρόσωπα στην εξάδα και τις κέρδισαν με 25-16. Στη συνέχεια, η Transbunker ΑΕΛ σοβαρεύτηκε και αφού περιόρισε τα λάθη της και βελτίωσε την υποδοχή της κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της.

Στα επόμενα τρία σετ η Transbunker ΑΕΛ κέρδισε με 13-25,11-25 και 10-25 μετατρέποντας σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη συνέχεια. Πλέον οι Λεμεσιανές σκέφτονται το Λεμεσισανό ντέρμπ με τον Prestige Απόλλωνα, ενώ παράλληλα αύξησαν τη διάφορά τους από την τέταρτη Ανόρθωση.

ΘΟΙ(Λ. Νοβάκοφ):Χαραλάμπους, Όθωνος,Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Κωνσταντίνου. Λίμπερο: Κούτα.Αλλαγές: Χρίστου, Χρυσάνθου, Χ’’Κωνσταντίνου.

TRANSBUNKER ΑΕΛ(Μ. Ολμετσένκο):Παύλου,Κυπριανού, Παιδονόμου,Κωνσταντίνου,Κουδουνά, Ντβόρακ. Λίμπερο: Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα