ΑΠΟΕΛ: Δύσκολη η περίπτωση Ναπολεόνι

Ο ΑΠΟΕΛ όντως έκανε επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι , αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια έκρινε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να ενισχύσει την γραμμή κρούσης και να δώσει νέα δυναμική . Κάτι που επιβεβαιώνεται και επίσημα απο την διοίκηση των ''γαλαζοκιτρίνων. Η πρόταση όμως του ΑΠΟΕΛ απορρίφθηκε απο την ομάδα

του Περιστερίου. Μάλιστα ο Ατρόμητος ζήτησε γη και ύδωρ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων των Νταμπλούχων. Μιλάμε για μεγάλη διαφορα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ναπολεόνι επιθυμεί την μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ και βάζει πίεση στον Ατρόμητο για να τον παραχωρήσει. Έτσι η απόκτηση του Ναπολεόνι επι του παρόντος φαντάζει δύσκολή. Εκτός και αν ο Ατρόμητος ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και υπάρξει έδαφος για συζήτηση.

Η μετεγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Δεύτερα το βράδυ. Έτσι θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αλλάξει κάτι με τον Ναπολεόνι ή εαν ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή μέσα στις οικονομικές του δυνατότητεες και να συνδυάζει φυσικά και την ποιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα