Νέο σαλόνι αναμονής Emirates στο αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν

Το νέο σαλόνι αναμονής γίνεται το 39ο της αεροπορικής εταιρείας σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο της.

Οι premium και πιστοί πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να προσβλέπουν σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης, φιλοξενίας και ευκολίας με το άνοιγμα του νέου premium σαλονιού αναμονής δύο επιπέδων της αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική.

Όλοι οι Emirates

επιβάτες της Πρώτης Θέσης και της Business Class, καθώς και τα μέλη Platinum και Gold του προγράμματος Skywards που ταξιδεύουν από το Κέιπ Τάουν στο Ντουμπάι θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στη νέα μονάδα, η οποία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει με άνεση 123 άτομα.

Το σαλόνι αναμονής, το οποίο άνοιξε πρόσφατα, αντιπροσωπεύει μια επένδυση ύψους ΗΠΑ $ 2,89 εκατομμυρίων από την αεροπορική εταιρεία. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο διάδρομο διεθνών αναχωρήσεων δίπλα στο προτιμώμενο σημείο επιβίβασης της Emirates στην Πύλη A3.

Τα σαλόνια αναμονής αεροδρομίου της Emirates αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας που προσφέρει για τους premium και πιστούς πελάτες, και η συνέχιση των επενδύσεων στον τομέα των υπηρεσιών αερολιμένα εξασφαλίζει ότι η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην παροχή πολυτέλειας και άνεσης τόσο στο έδαφος όσο και στο αεροσκάφος εν ώρα πτήσης.

Σχεδιασμένο με έμφαση στην άνεση και ποιότητα, το νέο σαλόνι αναμονής, σε συνδυασμό με τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με σοφέρ στο Κέιπ Τάουν, το ειδικά αφιερωμένο γραφείο για έλεγχο εισιτηρίων, καθώς και τη βραβευμένη εξυπηρέτηση της Emirates στο αεροσκάφος, εξασφαλίζει στους premium πελάτες ότι θα έχουν ένα απρόσκοπτο, άνετο και ευχάριστο ταξίδι από τη στιγμή που θα αρχίσουν το ταξίδι τους μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους. Η Emirates αναμένει ότι θα υποδέχεται περίπου 65-70 premium πελάτες σε καθημερινή βάση στο σαλόνι.

Το Κέιπ Τάουν έχει γίνει το 39ο σαλόνι αναμονής της Emirates σε ένα δίκτυο άνω των 150 παγκόσμιων σημείων και ο 14ος προορισμός που διαθέτει το νέο σχέδιο του σαλονιού αναμονής της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει ιταλικά μαρμάρινα δάπεδα, δερμάτινες πολυθρόνες και επένδυση ξύλου καρυδιάς δημιουργώντας ένα σύγχρονο πολυτελή χώρο με μια φρέσκια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Προσφέρει μια ειδική τραπεζαρία με μια επιλογή καθίσματος στο μπαρ, ένα πλούσιο μενού από δωρεάν ζεστά και κρύα γκουρμέ εδέσματα που σερβίρονται σε στυλ μπουφέ, που συμπεριλαμβάνει τοπικά πιάτα, καθώς και μια υπηρεσία ποτού που περιλαμβάνει μια επιλογή από premium σαμπάνια, οινοπνευματώδη ποτά καθώς και κρασιά από τη Νότια Αφρική και διεθνή κρασιά.

Οι πελάτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο επιχειρηματικό κέντρο με τελευταίας λέξης της τεχνολογίας οθόνη αφής σε σταθμούς εργασίας, δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi και ένα ειδικό ανελκυστήρα για πρόσβαση στο ανώτερο επίπεδο του σαλονιού, το οποίο προσφέρει ένα ήσυχο χώρο καθιστικού, κυρίως τραπεζαρία, ένα δεύτερο καθιστικό με τηλεόραση, κυρίως τουαλέτες με ντους, και ένα δωμάτιο προσευχής.

Εκτός από το Κέιπ Τάουν, και τα έξι σαλόνια αναμονής στο κόμβο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, η Emirates έχει επίσης ειδικά αφιερωμένα σαλόνια αναμονής στο Γιοχάνεσμπουργκ, στο Όκλαντ, στην Μπανγκόκ, στο Πεκίνο, στο Μπέρμιγχαμ, στο Μπρισμπέιν, στο Κολόμπο, στο Δελχί, στο Ντίσελντορφ, στη Φρανκφούρτη, στη Γλασκώβη, στο Αμβούργο, στο Χονγκ Κονγκ, στην Κωνσταντινούπολη, στη Κουάλα Λουμπούρ, στο Γκάτγουικ και Χίθροου του Λονδίνου, στο Λος Άντζελες, στο Μάντσεστερ, στη Μελβούρνη, στο Μιλάνο, στο Μόναχο, στη Ναρίτα, στη Νέα Υόρκη - JFK, στο Παρίσι - Charles de Gaulle, στο Περθ, στη Ρώμη, στο Σαν Φρανσίσκο, στη Σαγκάη, στη Σιγκαπούρη, στο Σίδνεϊ και στη Ζυρίχη, αντιπροσωπεύοντας μια επένδυση άνω των ΗΠΑ $ 350 εκατομμυρίων.

Η Emirates λειτουργεί επί του παρόντος δύο καθημερινές πτήσεις μεταξύ Κέιπ Τάουν και Ντουμπάι με το δημοφιλές αεροσκάφος Boeing 777. Η αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει μια τρίτη καθημερινή υπηρεσία μεταξύ των δύο πόλεων από 4 Ιουλίου 2016.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Τα επίσημα εγκαίνια του νέου σαλονιού αναμονής της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν. Από αριστερά: Ο Fouad Caunhye, Περιφερειακός Διευθυντής της Emirates, Νότια Αφρική, ο Deon Tebbutt, Emirates Airport Services Manager, ο Mohammed H. Mattar, Emirates Divisional Senior Vice President, Airport Services, η Anja Meadon, Emirates Sales Manager, Commercial for Cape Town και ο Keith Pienaar, Emirates Cargo Manager.

Keywords
emirates, αεροδρομιο, κειπ ταουν, emirates, χονγκ κονγκ, boeing 777, business, class, νέα, ηπα, εταιρεία, στυλ, jfk, boeing, κυπρος, αθηνα, president, town, keith, κινηση στους δρομους, Λιμάνι του Σίδνεϊ, εκλογες ηπα, τραπεζα κυπρου, σχεδιο αθηνα, αφρικη, δωρεαν, ζυριχη, ηπα, ιταλικα, καθημερινη, κυπρου, κωνσταντινουπολη, μαλτα, μιλανο, ντουμπαι, πτησεις, πυλη, ρωμη, τηλεοραση, ωρα, jfk, αμβουργο, ατμοσφαιρα, αφιερωμενο, βρισκεται, γινει, γινεται, γλασκωβη, δαπεδα, δευτερο, δυνατοτητα, δικτυο, ευχαριστο, εδαφος, εβδομαδα, εξι, εξυπηρετηση, εταιρεία, υπηρεσια, ησυχο, κρασια, λαρνακα, μοναχο, νεα υορκη, νοτια αφρικη, ντισελντορφ, οθονη, οθονη αφης, οκλαντ, παρισι, πεκινο, πεμπτη, πιατα, ποιοτητα, ποτα, πτηση, σαγκαη, σαλονια, σαββατο, σιγκαπουρη, στυλ, συγχρονο, σχεδιο, τριτη, τραπεζαρια, φτανει, φρανκφουρτη, χιθροου, χονγκ κονγκ, boeing, boeing 777, business, class, δωματιο, εμφαση, keith, κυριακη, president, ταξιδι, town
Τυχαία Θέματα