Εθνική Γυναικών: Πανέτοιμη για να διπλασιάσει τις νίκες

Πανέτοιμη για να διπλασιάσει τις νίκες της στην προκριματική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που άρχισαν τη Δευτέρα και ολοκληρώνονται την Τετάρτη παρουσιάζεται η Εθνική Γυναικών. Στις 19:00 (17:00 τοπική) αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στη δεύτερη αγωνιστική.

Στην πρεμιέρα η Εθνική μας κέρδισε τη Δευτέρα το Λιχτενστάιν μετά από σχετικά καλή απόδοση με 3-0 σετ. Ωστόσο, οι κοπέλες των Πέτρου Πατσιά και Κώστα Παναγίδη

βρίσκονται στη δεύτερη θέση, αφού η ομάδα των Νησιών Φαρόε κέρδισε επίσης με 3-0 την Ιρλανδία, αλλά με καλύτερο συντελεστή πόντων. Στόχος είναι η κατάκτηση των δυο πρώτων θέσεων ώστε η ομάδα μας να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί το 2017.

Π. Πατσιάς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε»
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Πατσιάς ανέφερε ότι «είμαστε η καλύτερη ομάδα των Μικρών Κρατών, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα μέσα σε τρεις ημέρες». Στη διάθεση των δυο κόουτς βρίσκονται οι ακόλουθες πετοσφαιρίστριες:

Πασαδόροι: Ιωάννα Λεωνίδου –Νικολίνα Σπύρου (Απόλλων), Λίμπερο: Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Ελένα Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ), Κεντρικές: Ιορδάνους Άνδρη, Κατερίνα Ζακχαίου (Απόλλων), Κατερίνα Λάμπρου (Ανόρθωσις Πετ.), Ακραίες: Έμιλυ Δημητρίου (Αναγέννηση Δ.), Ασπασία Χ’’’Χριστοδούλου (Άρης Πολεμίου), Ράνια Στυλιανού (Απόλλων), Ελένη Κολοκοτρώνη (Ανόρθωσις), Διαγώνια: Μαρίνα Κολοκοτρώνη (Ανόρθωσις).

Keywords
Τυχαία Θέματα