Νέο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Τον διορισμό της Λιν Γκρόμπλερ ως Μη-Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, ο διορισμός τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η κ. Γκρόμπλερ θα κατέχει τη θέση της Διοικητικού

Συμβούλου μέχρι την επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση στην οποία θα είναι υποψήφια για επανεκλογή.

Το 2016 η κ. Γκρόμπλερ διορίστηκε ως Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής στην Hyperion Insurance Group και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Hyperion Group. Προηγουμένως είχε εργαστεί στην BP για 16 έτη, κατέχοντας διάφορες θέσεις στον τομέα της Πληροφορικής και στον τομέα παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών, αποχωρώντας ως Αντιπρόεδρος και Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής, Εταιρικών Λειτουργιών, όπου ηγήθηκε του μετασχηματισμού του οργανισμού και του ψηφιακού χώρου μέσα από την εισαγωγή αλλαγών σε επίπεδο διαδικασιών και τεχνολογίας.

Πριν την BP, η κ. Γκρόμπλερ διαχειρίστηκε διεθνή έργα τεχνολογίας μεγάλης εμβέλειας και στρατηγικές στο Λονδίνο καθώς και στην Ν. Αφρική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα