Νέο κλειστό διετές ζητάει ο Ζλάταν

Ο Σουηδός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στο Όλντ Τράφορντ και θα ζητήσει νέο κλειστό διετές συμβόλαιο από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Το συμβόλαιο του «Ίμπρα», που κάνει θραύση στην πρώτη του χρονιά στην Αγγλία, λήγει το καλοκαίρι, με τη Γιουνάιτεντ να έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν για άλλον ένα χρόνο αν το επιθυμεί και ο ίδιος.

Δημοσιεύματα

θέλανε τον Ζλάταν να περιμένει να δει την κατάληξη της σεζόν και αν τελικά η Γιουνάιτεντ καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου πριν υπογράψει την οψιόν της ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mirror, ο Ζλάταν έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο Μάντσεστερ, ζητώντας από τη διοίκηση του συλλόγου νέο κλειστό διετές συμβόλαιο.

Ο «Ίμπρα» αμείβεται με 300,000 λίρες την εβδομάδα και το νέο διετές συμβόλαιο που θα αξιώσει θα εμπεριέχει καλύτερους όρους, μετά και την τρομερή πρώτη σεζόν που διανύει.

Την ίδια στιγμή, οι σειρήνες από Κίνα και MLS συνεχίζουν να υφίστανται, ωστόσο προτεραιότητα του Ιμπραΐμοβιτς είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα