Νέες φήμες για Κόντε και Ίντερ

Στην Ιταλία κάνουν λόγο ότι ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε σκέφτεται να επιστρέψει και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ξανά πως η Ιντερ θέλει πολύ τον Ιταλό προπονητή στο τιμόνι της για την επόμενη σεζόν.

Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Ίντερ ετοιμάζονται να... σπρώξουν αρκετό χρήμα το καλοκαίρι για να κάνουν τους Νερατζούρι και πάλι ανταγωνιστικούς και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αυτό θα συμπεριλάβει και την

τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στις αρχές του Φλεβάρη είχε ακουστεί πως η επιθυμία των ιθυνόντων της Ίντερ είναι ο Αντόνιο Κόντε, κάτι που ξαναφέρνει στην επιφάνεια σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport.

Το ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Κόντε σκέφτεται να γυρίσει στην Ιταλία μετά την επικείμενη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι με την Ίντερ να έχει ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις προς την πλευρά του.

Μάλιστα η Tuttosport θεωρεί πως η θέση του Στέφανο Πιόλι, ανεξαρτήτως των φημών με τον Αντόνιο Κόντε, είναι επισφαλής αφού θα υπάρξει αλλαγή όπως και να έχει σε περίπτωση που η Ίντερ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα