Νέα Σαλαμίνα: Θα εξεταστούν όλα στη συνεδρία

Οι νέες απώλειες βαθμών και το χθεσινό 0-0 με τον ΕΘνικό έφεραν νέο προβληματισμό στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Αγωνιστική με αγωνιστική η ομάδα γίνεται και χειρότερη, δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αλλά η προβληματική εμφάνιση της ομάδας.

Υπάρχουν αρκετά που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλα όσα προβληματίζουν την ομάδα θα λεχθούν στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του σήμερα ή αύριο, για ν' αναλυθούν καλύτερα οι λόγοι που βρίσκεται

η ομάδα σε αυτή τη δυσμενή βαθμολογική θέση. Όπως πληροφορούμαστε μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει συνάντηση μεταξύ κ.Θουκιδίδη και Λιάσου Λουκά, ούτε υπάρχει πρόθεση παραίτησης από τον Κύπριο τεχνικό. Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη, μόνο κακό θα φέρει η αλλαγή προπονητή τόσο νωρίς. Θα πρέπει όμως και ο ίδιος ν' αντιληφθεί ότι όλα πλέον τα παιχνίδια της ομάδας είναι τελικοί και ό, τι στη Νέα Σαλαμίνα έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

Τώρα όσον αφορά το θέμα Σανγκόι στην συνεδρία δεν θα ασχοληθούν με το θέμα της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, αλλά με το γενικότερο πλαίσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα