Champions League: Τα φώτα σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη

Σήμερα (21:45) διεξάγεται η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις με σημαντικότερες τις Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ. Εντός έδρας με Ντόρτμουντ ο ΑΠΟΕΛ.

Τρίτο «πιάτο» σήμερα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τέσσερις ομίλους με αρκετά σπουδαία παιχνίδια να πραγματοποιούνται σήμερα, ενώ υπάρχει και ένα ματς με διπλό ελληνικό ενδιαφέρον.

Στον πέμπτο όμιλο, η πρωτοπόρος Σεβίλλη δοκιμάζεται στην Μόσχα κόντρα

στην Σπαρτάκ και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ακόμα και στην πρώτη θέση. Ιστορικό παιχνίδι και για την Μάριμπορ, που φιλοξενεί στην τοπική πόλη την Λίβερπουλ.

Το πρώτο ντέρμπι της βραδιάς γίνεται στον έκτο όμιλο, εκεί όπου οι πρώτοι στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α, Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι αντίστοιχα, κοντράρονται στο «Etihad Stadium». Τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση ψάχνει η Φέγενορντ στην Ολλανδία με την Σακτάρ Ντόνετσκ.

Το τρία στα τρία θέλει να πετύχει η Μπεσίκτας στο Πριγκιπάτο απέναντι στην Μονακό που προβληματίζει, την ωρα που η Λειψία στο έτερο παιχνίδι για τον έβδομο όμιλο φιλοξενεί την Πόρτο.

Κλείνοντας, στον όγδοο όμιλο-φωτιά, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τότεναμ του φορμαρισμένου Χάρι Κέιν, με τις δύο ομάδες να έχουν από έξι βαθμούς. Ελληνικό ενδιαφέρον στο άλλο ματς, όπου ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στην Λευκωσία την Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια με ώρα έναρξης τις 21:45:

5ος όμιλος

Σπαρτάκ Μόσχας - Σεβίλλη

Μάριμπορ - Λειψία

6ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι

Φέγενορντ - Σακτάρ Ντόνετσκ

7ος όμιλος

Λειψία - Πόρτο

Μονακό - Μπεσίκτας

8ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ

ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ

Keywords
Τυχαία Θέματα