Νέα Σαλαμίνα: Ώρα για να κάνει συγκομιδή

Κακά τα ψέματα, η Νέα Σαλαμίνα είχε το πιο δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Δοκιμάστηκε με Απόλλωνα, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και τελικά κατάφερε να πάρει ένα βαθμό. Σαφώς και δεν είναι καλή συγκομιδή, αλλά δεν είναι και εκτός προγράμματος, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως πρωταθλητές και κυπελλούχοι ήταν πολύ πιο έτοιμοι. Αρνητικός είναι και ο συντελεστής τερμάτων.

Εφτά γκολ

κατά και κανένα υπέρ. Αυτό σηκώνει περισσότερο προβληματισμό, γιατί είναι πολλά τα κατά, αλλά είναι και αρνητική η επιθετική αφλογιστία. Συν φυσικά πως υπήρχε προσδοκία για πιο ανταγωνιστικές εμφανίσεις και λιγότερα λάθη. Οι δύο ήττες με μεγάλο σκορ είναι αρνητικό σημάδι. Από την άλλη, κόντρα σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους, μπορούν να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα (για τα πλην και τα συν) και να γίνουν διορθώσεις. Το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό για δύο αγωνιστικές. Η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει στη σειρά τον Άρη και την ΑΕΖ, πρώτα στη Λάρνακα και μετά στην Πάφο. Σε αυτά τα παιχνίδια, μπαίνει πλέον και η ανάγκη κέρδους, γερού κέρδους, αν είναι εφικτό (που είναι) έξι βαθμών. Ουσιαστικά μιλάμε για μονόδρομο. Γιατί δεν είναι μόνο η σημασία να ανέβει βαθμολογικά (σε θέσεις και συγκομιδή), είναι και οι παράλληλοι τομείς. Η ηρεμία, η εμπιστοσύνη, η αυτοπεποίθηση. Ειδικά έχοντας υπόψη ότι μετά τους Άρη, ΑΕΖ, έρχεται ο επόμενος δύσκολος κύκλος (στη σειρά με ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ομόνοια). Φυσικά κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και η προσοχή πρέπει να είναι τεράστια κόντρα στον αξιόμαχο Άρη.

Στη Νέα Σαλαμίνα έχουν πάντως κάθε λόγο να κοιτάνε προς τα πάνω και να νιώθουν πως θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το υλικό που διαθέτει ο Εουτζέν Νεαγκόε είναι έμπειρο και ποιοτικό. Σε όλες τις γραμμές. Λύσεις για το γκολ και το τέρμα στην ανομβρία πολλές, με πρώτη αυτήν του Μακρίεφ. Αλλά δεν είναι μόνο ο Βούλγαρος. Η Νέα Σαλαμίνα έχει πλειάδα παικτών που μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα