Νέα ήττα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απο την Στόουκ (Video)

Η Στόουκ μετά την Σίτι νίκησε με 2-0 και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Boxing Day. Τέταρτη σερί ήττα την ομάδα του Λουί φαν Χάαλ, με τον Ολλανδό να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Οι Μπόγιαν Κρκιτς και Μάρκο Αρναούτοβιτς σκόρερ για τους "Πότερς".



Τη χαρά της νίκης αγνοεί η απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 5 σερί αγωνιστικές, καθώς γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την Στόουκ Σίτι με 2-0 στο "Μπριτάνια". Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και

την μετουσίωσαν σε γκολ στο 19ο λεπτό με τον Μπόγιαν Κρκιτς, ύστερα από τραγικό λάθος του Μέμφις Ντεπάι.

Ο Ολλανδός άσος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά ο Γκλεν Τζόνσον που καιροφυλακτούσε, πρόλαβε τον Ισπανό γκολκίπερ και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον αμαρκάριστο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος με κοντινό πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τους "Πότερς".

Οι παίκτες του Μαρκ Χιουζ εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και εφτά λεπτά αργότερα ο Μάρκο Αρναούτοβιτς με άπιαστο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 35' ο Αυστριακός άσος θα μπορούσε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο τετ α τετ με τον Ντε Χέα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πίεσαν για τη μείωση του σκορ, ο Φαν Χάαλ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία έλαβε χώρα στο 65', όταν ο Τζακ Μπάτλαντ αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετική επέμβαση στον Μαρουάν Φελαϊνί. Στα τελευταία λεπτά η Γιουνάιτεντ πίεσε για το... γκολ της τιμής, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Μπάτλαντ δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπάτλαντ, Γκλεν Τζόνσον, Σόκρος, Βόλσχαϊντ, Πίτερς, Κάμερον (75' Τσάρλι Άνταμ), Γουίλαν (46' Φαν Χίνκελ), Αφελάι, Σατσίρι (65' Ντιούφ), Αρναούτοβιτς, Μπόγιαν.

MANUTD: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Κάρικ, Αντέρ Ερέρα (82' Αντρέας Περέιρα), Φελαϊνί, Μάτα, Ντεπάι (46' Ρούνεϊ), Μαρσιάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα