Ανόρθωση: Ακόμα πιο πεισμωμένοι

Με διαφορετικό τρόπο στόχευαν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2015 στην Ανόρθωση με διαφορετικό ολοκληρώθηκε. Η ισοπαλία στο Δασάκι επί του Εθνικού την άφησε δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο κανείς στην «Κυρία» δεν πτοείται από το γεγονός αυτός. Υπάρχει απέραντη πίστη στις δυνατότητες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο για την συνέχεια του πρωταθλήματος με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Δασάκι να πεισμώνει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές.


Τα «εργαλεία» του Αντρέ Πάους θα επιστρέψουν στο γήπεδο

την Κυριακή αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ομόνοια. Σαφές πολύ δύσκολος αγώνας αλλά με έναν και μοναδικό στόχο την νίκη.
Σε ότι αφορά τα μετεγραφικά οι συζητήσεις και αναζήτηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται. Πρωταρχικός στόχος είναι να αποκτηθεί τερματοφύλακας. Απ` κεί και πέρα θα αποκτηθεί ένας διπλό –θεσίτης ποδοσφαιριστής που να έχει την ικανότητα να αγωνίζεται τόσο στην μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ όσο και στο κέντρο της άμυνας. Υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση και για το φτερό της μεσαίας γραμμής με ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνίζεται τόσο αριστερά κυρίως όσο και δεξιά.
Ωστόσο η μετεγραφική περίοδο μπορεί να περιμένει. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ξεκούραση, άντληση δυνάμεων και όταν οι ποδοσφαιριστές επιστρέψουν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Ομόνοια να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα