Σενάρια για Πελεγκρίνι στην Τσέλσι!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα για... μόνιμη λύση στον πάγκο της Τσέλσι.



Ο Γκους Χίντινκ προσελήφθη μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο ως υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνοντας να σώσει ό,τι σώζεται από την χαμένη σεζόν των «μπλε». Ο Ολλανδός θα αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η διοίκηση της Τσέλσι αναζητά τον προπονητή που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα από του χρόνου.

Ο Χόρχε Σαμπάολι

είναι πάντα ψηλά στη λίστα, ωστόσο τα δημοσιεύματα φέρνουν τώρα στο προσκήνιο και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά η έλευση του Πεπ Γουαρδιόλα, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, θα στείλει τον Χιλιανό στην ανεργία.

Αν, βέβαια, επιβεβαιωθούν τα τελευταάι ρεπορτάζ, τότε ο Πελεγκρίνι καθόλου δεν θα στεναχωρηθεί καθώς τον περιμένει έτοιμη δουλειά στην Τσέλσι, οπότε πάει περίπατο το ταμείο ανεργίας. Σημειώνεται ότι ο 62χρονος Χιλιανός τεχνικός ταιριάζει στο προφίλ του προπονητή που θέλει για την Τσέλσι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος γενικά προτιμά να συνεργάζεται με ξένους.

Αυτά τα δεδομένα θα ανατραπούν μόνο στην περίπτωση που ο Χίντινκ καταφέρει να οδηγήσει την Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ή και την κατάκτηση του τίτλου. Τότε θα κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο του μόνιμου προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα