nTAXI: για πρώτη φορά στην Κύπρο ηλεκτρονική πληρωμή

Η nTAXI, η πρωτοποριακή εφαρμογή εύρεσης υπηρεσιών ταξί από το κινητό, βασισμένη στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών της braintree, θυγατρικής της PayPal, προσφέρει δωρεάν διαδρομές σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής nTAXI, διαθέσιμη για iOS και Android

από την ιστοσελίδα ntaxi.net/app, και πραγματοποιώντας διαδρομή με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ο επιβάτης κερδίζει αυτόματα το κόστος της διαδρομής μέχρι και το ποσό των 10 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους επιβάτες της nTAXI, για την πρώτη διαδρομή που θα εξοφλήσουν μέσω κάρτας και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έως το τέλος Οκτωβρίου, κάνοντας χρήση του κωδικού YZXHK. Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω τραπεζικής κάρτας, η nTAXI βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία μετακίνησης μέσα από ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο στόλο επαγγελματιών οδηγών ταξί, πρόθυμων να εξυπηρετήσουν όλο το εικοσιτετράωρο.

Οι υπηρεσίες της nTAXI, βοηθούν τους πολίτες να κυκλοφορούν με ευκολία μέσα στην πόλη ή προς τα αεροδρόμια, να εξοικονομούν χρόνο και να μετακινούνται με πραγματική άνεση και οικονομία, κάνοντας την εμπειρία των πελατών της ακόμα πιο ασφαλή, αφού μάλιστα η μέθοδος πληρωμών διατίθεται για κάθε έξυπνη κινητή συσκευή (smartphone) και δεν επιτρέπει τη διατήρηση των προσωπικών/οικονομικών στοιχείων του χρήστη από την εφαρμογή.

Η εύκολη, γρήγορη και ασφαλής μέθοδος πληρωμών που προσφέρεται, επιτρέπει στον επιβάτη να κάνει τις συναλλαγές του με τον οδηγό, απαλλάσσοντας τον από την ανάγκη να κρατά μετρητά για το αντίτιμο, δίνοντάς του παράλληλα τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών του, λαμβάνοντας την απόδειξη στο e-mail του. Στη χώρα μας, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών στην παγκόσμια αγορά, ο χώρος των ηλεκτρονικών συναλλαγών συνεχίζει να αναπτύσσεται, με τους καταναλωτές να εκδηλώνουν, μάλιστα, ολοένα μεγαλύτερη προτίμηση σ’ αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα