17.000 τετραγωνικά μέτρα άθλησης και ψυχαγωγίας

Ένα πολλά υποσχόμενο και ίσως το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις της γυμναστικής και γενικά του αθλητισμού.

Πρόκειται για το Spazio Health and Leisure club στον Δρόμο Ανθούπολης - Αγίων Τριμιθιάς. Στο Αθλητικό Κέντρο Spazio, στόχος είναι η εύκολη και συγκεντρωμένη πρόσβαση σε αθλητικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Σε μια έκταση δεκαεπτά χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, με μοντέρνο σχεδιασμό,

τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό καθώς και έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό, φιλοδοξεί να φιλοξενήσει το σύνολο των υπηρεσιών Άθλησης, ψυχαγωγίας και Ευεξίας που αναζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος.

Το έργο, αν και δεν έχει ακόμα πλήρως ολοκληρωθεί, έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων Γήπεδα Futsal 5Χ5 και 9Χ9, γυμναστήριο, ομαδικές τάξεις γυμναστικής, χώρο απασχόλησης και άθλησης παιδιών, ξιφασκία, διατροφολόγο, καφετέρια και εξωτερική πισίνα. Επιπλέον αναμένεται να προστεθούν σύντομα και άλλες υπηρεσίες αλλά και αθλήματα μεταξύ των οποίων ιππασία, γήπεδα Tennis και SPA.

Στην πλήρη ανάπτυξη του το έργο θα αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, αφού όλες οι υπηρεσίες θα είναι συγκεντρωμένες κάτω από την ίδια στέγη.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 70002016 ή στο Facebook Spazio Health &Leisure Club Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα