Θ. Αντωνίου: "Δείξαμε προηγούμενα ντέρμπι"

Προσγειωμένος και αισιόδοξος για το αυριανό πρώτο μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Αντωνίου.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν σε όλους τους τομείς και ελπίζω να πάει καλά και η τελευταία προπόνηση. Είναι σημαντικό για τον Πάμπο Χριστοδούλου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Επίσης, όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι,

η ψυχολογία στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή».

Για την προετοιμασία και τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι

«Δουλέψαμε και δείξαμε στα αποδυτήρια αρκετά πράγματα από τα ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να είναι έτοιμοι στον αγώνα. Το χθεσινό δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση είναι το 4ο στη φετινή χρονιά. Δεν περιμένουμε αυτά για να δημιουργήσουμε κλίμα, όμως, τέτοιες συναντήσεις βοηθούν την ομάδα.

Ο Πρόεδρος πάντα μιλά στους ποδοσφαιριστές. Φέτος είναι κοντά στην ομάδα και είναι σημαντικό γιατί πλέον όλοι νιώθουν περισσότερη ασφάλεια, ειδικά μετά την περσινή χρονιά. Ο Πρόεδρος ήταν και στη χθεσινή προπόνηση.

Για την προπώληση των εισιτηρίων

«Έχουν απομείνει 1500 εισιτήρια. Σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη η ροή του κόσμου. Χθες και προχθές δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Δεν ξέρω αν μέχρι αύριο θα υπάρξει sold out, αλλά υπενθυμίζω ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα