Μυστήριος θάνατος 30χρονης μητέρας

Το τελευταίο διάστημα η 30χρονη από κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας μητέρα δύο ανήλικων παιδιών άρχισε να έχει ενοχλήσεις και εκδήλωσε διάφορα συμπτώματα.

Στην αρχή, όλοι πίστευαν πως επρόκειτο για συνηθισμένη ασθένεια αλλά οι πόνοι δεν υποχωρούσαν και όταν μάλιστα άρχισε να χειροτερεύει την μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Ούτε εκεί όμως κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε.Φανερά συγκλονισμένος ο σύζυγος της μίλησε στο ΣΙΓΜΑ περιγράφοντας τον γολγοθά που έζησε.Αφάνταστη ταλαιπωρία και αβεβαιότητα συνέθεταν μαζί

με την αγωνία το σκηνικό που κυριαρχούσε στο σπιτικό τους. Με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγος διερωτάται γιατί εικοσιτετράωρα μετά τον θάνατο της 30 χρονης ουδείς αρμόδιος λαμβάνει την ευθύνη του και τηρεί σιγήν ιχθύος.

Όλη αυτή η σιωπή και η μυστικότητα δημιουργεί απορίες τονίζει και ενισχύει τις ανησυχίες οτι κάτι σοβαρό συνέβαινε με την οικογένεια να βάζει υποψίες ακόμη και για μολυσματικές ασθένειες. Το όλο περιστατικό προκαλεί έντονη ανησυχία στις αστυνομικές αρχές και στις ιατρικές υπηρεσίες με έντονο τον φόβο εξάπλωσης πιθανής μολυσματικής ασθένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ η διστακτικότητα των αρχών έχει να κάνει με την αναμονή των αποτελεσμάτων από ιατρικό κέντρο της Αγγλίας τα οποία θα γνωστοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Η οικογένεια, εκφράζει δυσαρέσκεια για τον τρόπο αντιμετώπισης της από τις κρατικές υπηρεσίες τονίζοντας ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν καθυστερούν τις διαδικασίες για την ταφή της άτυχης 30χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα