Μουρίνιο: «Η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου»

Για τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του έκανε λόγο ο Ζοζέ Μουρίνιο, σχολιάζοντας την κακή αγωνιστική πορεία της Τσέλσι στη φετινή σεζόν.

Με μόλις τέσσερις νίκες σε έντεκα επίσημα παιχνίδια ως τώρα, οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται μόλις στη 14η θέση της Premier League, ενώ έχασαν το Community Shield από την Αρσεναλ και στο Champions League

ηττήθηκαν στην Πορτογαλία από την Πόρτο. «Είναι μία... φανταστική εμπειρία, αλλά δεν θα ήθελα να την ξαναζήσω», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, μία ημέρα πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαουθάμπτον.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Τσέλσι εντοπίζεται στην αμυντική λειτουργία: οι «μπλε» έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του αγγλικού πρωταθλήματος με 14 γκολ, ενώ έχουν επιτρέψει τα περισσότερα σουτ αντιπάλων από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Premier League. Η κριτική εστιάζεται στην επιμονή του Μουρίνιο με τον -καταφανώς ντεφορμέ- Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, αλλά και στον παροπλισμό του Τζον Τέρι. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ιβάνοβιτς είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ και επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρέπει να βελτιώσει τη φόρμα του. Του αρέσει να μιλάει μαζί μου για τα λάθη του. Δεν κλαίει γι΄αυτά, όπως κάποιες εφημερίδες. Ολοι εδώ έχουμε ανοιχτή επικοινωνία, χωρίς κλάματα και χωρίς... πριμαντόνες», ήταν η αινιγματική αναφορά του Πορτογάλου τεχνικού για τον Σέρβο, ενώ για την περίπτωση του Τέρι είπε: «Είμαι χαρούμενος που (σ.σ. οι φίλαθλοι) τραγουδούν και στηρίζουν τον Τζον. Είναι πιο σημαντικό να τον στηρίζουν όταν δεν παίζει. Είναι έτοιμος να παίξει σε κάθε αγώνα, ακόμη κι όταν τον αφήνω στον πάγκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα