Μοράις: «Να έχουμε πίστη στη δουλειά μας»

Ο Ζοζέ Μοράις θέλησε να διατηρήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του και παρουσιάστηκε σίγουρος για τη βελτίωση της ΑΕΚ.

Παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, έπειτα από το... ανατρεπτικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο εκτελεστικός διευθυντής και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ παρακολούθησαν την προπόνηση, ενώ ο Ζοζέ Μοράις -προφανώς και λόγο της διακοπής- απέφυγε να σταθεί

ιδιαίτερα σε όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα υπάρξει χρόνος για να... αναψηλαφήσουν το συγκεκριμένο ματς μέσα στις επόμενες μέρες και στην παρούσα φάση θέλησε να τους στείλει το μήνυμα ότι θα πρέπει να διατηρήσουν την πίστη τους στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Θα έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε για το παιχνίδι, να το αναλύσουμε και στο βίντεο... Θα δούμε τι κάναμε σωστά και τι πήγε λάθος. Το σημαντικό, όμως, είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε πίστη στη δουλειά μας και αυτό θα μας οδηγήσει σίγουρα εκεί που θέλουμε να φτάσουμε», τόνισε ο Μοράις στους παίκτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα