Μνημόνιο Συνεργασίας ΚΟΑ και Πανεπιστημίου Frederick

ΚΟΑ και Πανεπιστήμιο Frederick υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας...

Η ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Frederick:

Υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Πανεπιστημίου Frederick στις 26 Ιουνίου 2017. Τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας στους τομείς επιμόρφωσης, εκπαίδευσης, έρευνας, ενημέρωσης και

ανταλλαγής απόψεων σε θέματα εκπαιδευτικού, αθλητικού, πολιτιστικού και γενικότερα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Το μνημόνιο συνυπέγραψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους και ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, υπογράμμισε τη δυνατότητα αξιοποίησης της γνώσης και τεχνογνωσίας του ακαδημαϊκού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Frederick για επιμόρφωση, κατάρτιση, επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Η Πολυτεχνική Σχολή προτίθεται να συνδράμει στη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του τόπου που είναι υπό την αρμοδιότητα του ΚΟΑ, η Σχολή Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών να συμβάλει στην παιδαγωγική αναβάθμιση των προγραμμάτων αθλητισμού, η Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων να καταθέσει τις εισηγήσεις της για το στρατηγικό σχεδιασμό του Οργανισμού. Επιπρόσθετα, η Σχολή Επιστημών Υγείας να στηρίξει επιστημονικά τους αθλητικούς φορείς του τόπου στις κατευθύνσεις της υγείας των πολιτών και η Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών να προσφέρει τεχνογνωσία και στήριξη σε θέματα επικοινωνίας και αθλητικογραφίας.

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης χαιρέτησε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη θεσμοθέτηση της συνεργασίας που εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ανάμεσα στους δύο Φορείς. Ανέφερε επίσης ότι η συνεργασία Πανεπιστημιακών Φορέων με την Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου μας, μόνο επωφελή αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Δέσμευση όλων είναι η συνεργασία των δύο Φορέων για την προαγωγή και υλοποίηση των στόχων της Πολιτείας σε θέματα αθλητισμού, πολιτισμού, εκπαίδευσης και κοινωνικής αναβάθμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα