Θ. Αντωνίου: "Συμπαγής ομάδα η Πρόγκρες" (ηχητικό)

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος, τη συνέχεια στην Ευρώπη και το ομαδικό πνεύμα που έχει η Πρόγκρες, μίλησε ο Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο.

Δεν πάνε με charter τελικά

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Θα παίξουμε όλοι με όλους και εντός και εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε για μία πρωταγωνιστική πορεία, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, όλες οι ομάδες ενισχύονται. Η χθεσινή ημέρα ήταν ιστορική για την ΑΕΛ, κάναμε τη μεγαλύτερη μας ευρωπαϊκή νίκη. Δεν έχει σημασία

που ο αντίπαλος ήταν μία αδύναμη ομάδα. Δεν μας ικανοποιεί η έκταση του σκορ, αλλά η σοβαρότητα που βγάλαμε. Ανταποκρίθηκαν 100% σε αυτά που ζητήσαμε. Μας χαροποίησε επίσης το κυπριακό στοιχείο. Υπάρχει πρόγραμμα για να έχουμε πανέτοιμους ποδοσφαιριστές για να προσφέρουν. Με σωστό χειρισμό θα τους ετοιμάσουμε για να είναι δυνατοί να προσφέρουν.


Παρακολουθήσαμε την Πρόγκρες και στα δύο παιχνίδια, είναι μία ομάδα συμπαγής, παίζουν ομαδικά. Δεν έχουν αστέρια στην ομάδα τους, υπάρχει όμως αυτό το ομαδικό πνεύμα.

Οι νομικοί μας σύμβουλοι μας έχουν ενημερώσει ότι θα κινηθούμε και κατά του Σόουζα και κατά του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει καμία εκδίκαση της υπόθεσης αυτή τη στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα