Μίτροβιτς: «Έκανα λάθος, αλλά μπορώ να το διορθώσω»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ παραχώρησε ο Νίκολα Μίτροβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην Ανόρθωση και το λάθος που έκανε το καλοκαίρι. Είχε πρόταση από Ανόρθωση το καλοκαίρι, όμως παρέμεινε στο Ισραήλ και αυτό ήταν λάθος για τον ίδιο. Θα προσπαθήσει, όπως είπε, να επανορθώσει…

Αναλυτικά η αναφορά του στη μεταγραφή του:

«Πριν από ένα μήνα, αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Όχι απλά

να φύγω από την Μπνέι Γιεχούντα, αλλά να φύγω από το Ισραήλ. Να κάνω μια αλλαγή. Ήθελα να απολαύσω και πάλι το ποδόσφαιρο και όχι να υποφέρω όπως τους τελευταίους έξι μήνες. Συναντηθήκαμε, τους είπα τι δεν μου αρέσει εδώ και μου είπαν και πως αυτοί δεν ήταν ικανοποιημένοι και περίμεναν διαφορετικά αποτελέσματα. Αργότερα, μου ανέφεραν για μία πρόταση από τις ΗΠΑ, αλλά μου είπαν να μην φύγω κι εγώ το δέχθηκα.

Η πρόταση έκανε φτερά και ακολούθως εμφανίστηκε η Ανόρθωση, η οποία με ήθελε και το καλοκαίρι. Τότε, είχα πει πως είναι καλύτερα για εμένα να παραμείνω στο Ισραήλ, να κάνω μία καλή σεζόν και να επιστρέψω σε μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Κάποτε, όμως, κάνεις λάθη. Έκανα λάθος, αλλά μπορώ να το διορθώσω, όπως έγινε και τώρα. Παρότι η Ανόρθωση έμεινε μακριά από την πρώτη εξάδα, ο σύλλογος είναι οργανωμένος και ο Ρόνι Λέβι είναι πολύ καλός».

Keywords
Τυχαία Θέματα